ΚΟΣΜΟΣ. Εκτός από το να μοιράζεται όλα τα προσωπικά και επαγγελματικά του επιτεύγματα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο χρησιμοποιεί τη σελίδα του στο Instagram (αυτή με τον μεγαλύτερο αριθμό ακολούθων στον κόσμο) για να κάνει τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο από το να ανανεώνει τα μαλλιά του .

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι άνθρωπος για να ακολουθεί τις τάσεις , αλλά να τις υπαγορεύει. Τον έχουμε δει με διαφορετικά χτενίσματα, από το πιο κοντό μέχρι το πιο μακρύ, με ανταύγειες, με σχέδια ή και φυσικά, με τις μπούκλες του. Το πιο πρόσφατο είναι το gradient cut .

https://www.instagram.com/p/B-jykkWAhiM

Πολλά από τα χτενίσματα του είναι εύκολο να συνδεθούν με ορισμένες περιόδους της ζωής του άσου, καθώς και με τα κλαμπ που πέρασε. Όπως το the spiky top στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή το undercut ή το slickback στη Ρεάλ Μαδρίτης . Και ποιος δεν θυμάται τις αλλαγές χτενίσματος στο ημίχρονο στο Euro 2012;

Αν υπάρχει κάποιος να σας εμπνεύσει για την επόμενη επίσκεψή σας στον κουρέα, είναι σίγουρα o CR7.

Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή φωτογραφιών για να δείτε τα 30 πιο εμβληματικά χτενίσματα και κουρέματα του Κριστιάνο Ρονάλντο σήμερα, την ημέρα που γιορτάζει τα 37α γενέθλιά του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις