ΤΡΙΠΟΛΗ. To κατάστημα της ταχέως εξελισσόμενης ελληνικής εταιρείας καλλυντικών «La Vie En Rose» λειτουργεί στο κέντρο της Τρίπολης (Εθν. Αντιστάσεως 44), δίνοντας τη δυνατότητα στους Αρκάδες, και όχι μόνο, να αγοράζουν τα μοναδικά προϊόντα της χημικού Δήμητρας Κατσαφάδου, δια ζώσης.

Η Δήμητρα - Μαρία Κατσαφάδου δημιούργησε την νεοσύστατη Ελληνική εταιρεία παρασκευής φυσικών καλλυντικών που φέρει το όνομά La vie en Rose by Dimitra Katsafadou το 2016, πριν μόλις 5 χρόνια, αρχίζοντας από μία μικρή μόνο κατσαρόλα στην κουζίνα του σπιτιού της.

Μερικά χρόνια αργότερα η εταιρεία διαθέτει ένα πρότυπο εργαστήριο παρασκευής και συσκευασίας των προϊόντων, το οποίο είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ με αριθμό πρωτοκόλλου 91571 καθώς και μία αλυσίδα 25 λιανικών καταστημάτων. Επιπλέον τα προϊόντα διανέμονται τόσο στην Ελλάδα, όσο στην Κύπρο και το εξωτερικό και η δημοφιλία της εταιρείας διαφαίνεται και στα μέσα μαζικής δικτύωσης αφού η σελίδα της εταιρείας στο Facebook (La vie en Rose by Dimitra Katsafadou) ακολουθείται από 415.000 χρήστες με βαθμολογία 5 αστέρια, καθώς και στο instagram με 490.000 ακολούθους (@lavieenrose_gr).

Η δημιουργός της La vie en Rose

Η ιδρύτρια της εταιρείας είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Χημείας, και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο τμήμα της Ανόργανης Χημείας του ΕΚΠΑ, με τίτλο «Οργανική και Ανόργανη σύνθεση Καλλυντικών». Όπως η ίδια μας αναφέρει : “Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Χημικό της Αθήνας, παρατηρώντας τις αντιδράσεις των χημικών στοιχείων από μια άλλη οπτική, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η «χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης». Διάφορα σωματίδια αρέσκονταν να ενώνονται με κάποια ενώ με άλλα καθόλου! Υπήρχε μια ερωτική έλξη ανάλογα με τους δεσμούς (ομοιοπολικοί - ετεροπολικοί κ.α.). Η παραπάνω παρατήρηση με ώθησαν στο να αναπτύξω μια δική μου χημεία, η οποία υπακούει άριστα στη δημιουργία πλούσιων κρεμών και καλλυντικών, γενικότερα.”

Ηταν το 2016 λοιπόν, όταν ξεκίνησε το μικρό εργαστήριο της La vie en Rose στην Αγία Παρασκευή στην οδό Αγίου Ιωάννου 75, το οποίο εξυπηρετούσε ταυτόχρονα και τις λιανικές πωλήσεις. Η αγάπη όμως του κόσμου και η εμπιστοσύνη που έδειξε στην νέα χημικό, οδήγησαν σε μια εταιρεία με 25 μητρικά υποκαταστήματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο καθώς συνεργασίες, με κέντρα αισθητικής, καταστήματα εμπορίας καλλυντικών και πλαστικούς χειρουργούς.

Για όλους αυτούς τους λόγους η δημιουργός της La vie en Rose, Δήμητρα Κατσαφάδου, αναδείχθηκε για 4 συνεχόμενα έτη ως μία από τις γυναίκες επιχειρηματίες της χρονιάς (Leading Women in Business 2016-2020). Επιπλέον, τον Νοέμβριο του 2018 βραβεύτηκε από το Εμπορικό Επιμελητήριο και υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας για την καινοτομία του μύκητα Kombucha. Oι επιτυχίες συνεχίστηκαν για την εταιρεία και την ιδρύτρια της αφού τον Ιανουάριο του 2020 βραβεύτηκε ως η Eλληνική εταιρεία με τα πιο καινοτόμα και ποιοτικότερα καλλυντικά προϊόντα στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τον θεσμό Αction in Greece. Επιπλέον τον Φεβρουάριο του 2020, είχε την τιμή να ηγείται ομιλίας, σε διεθνή ημερίδα προς τιμήν των γυναικών επιστημόνων που διαπρέπουν στον κλάδο της Χημείας, από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επισκεφθείτε το site https://www.lavieenrose.com.gr/

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις