Γράφει η Κατερίνα Λαμπράκη*

Tι είναι ο βιοσυντονισμός;

Ο Βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της Κβαντικής Φυσικής (Μάξ Πλάνκ) κατά την οποία τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα.

Mε πιο απλά λόγια

Κάθε ζωτικό όργανο, κάθε ανθρώπινος ιστός, όπως άλλωστε και κάθε τι γύρω μας εκπέμπει την δική του ιδιαίτερη συχνότητα που ονομάζεται ιδιοσυχνότητα. Όλα τα όργανα μαζί συνθέτουν το προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του καθενός .

Πως λειτουργεί ο βιοσυντονισμός;

Η λειτουργία της μεθόδου του βιοσυντονισμού επικεντρώνεται στην επαναφορά του οργανισμού στην ιδανική κατάσταση μέσω της εκπομπής χαμηλών, φυσιολογικών για τον οργανισμό αρμονικών συχνοτήτων, οι οποίες “επανασυντονίζουν” τον οργανισμό την σωστή λειτουργία και ενεργοποιώντας τον φυσικό μηχανισμό αυτοίασης .

Συνοπτικά:

Ο βιοσυντονισμός δρα σε δύο φάσεις:

α) προσδιορισμός και εξάλειψη του αιτίου.

β) επαναφορά των πληγέντων οργάνων και συστημάτων του οργανισμού σε φυσιολογικό επίπεδο.

Tι πληροφορίες αντλούμε από ένα test βιοσυντονισμού;

Η ενεργειακή αξιολόγηση μπορεί να εντοπίσει τα εξής:

1) Μικροβιακές επιβαρύνσεις

2) Ενεργειακά αποθέματα οργανισμού

3) Βιολογική ηλικία οργανισμού

4) Προδιαθέσεις οργάνων για παθολογία

5) Ψυχοσυναισθηματική κατάσταση

6) Έλεγχος για αυτοάνοσα νοσήματα. (είναι αυτοάνοσο ή δεν είναι; Έχει τύχει σε ασθενείς που εφαρμόζουν την μέθοδο να ανακαλυφθεί ότι μία πάθηση η οποία έχει κατηγοριοποιηθεί ως αυτοάνοση λόγω των συμπτωμάτων της, τελικά να μην είναι αυτοάνοση, να βρίσκεται μέσω του τεστ ο επιβαρυντικός παράγοντας, να εξαλείφεται μέσω του βιοσυντονισμού από τον οργανισμό και ο ασθενής να επανέρχεται σε υγιή κατάσταση)

7) Ηλεκτρομαγνητικές επιβαρύνσεις

8) Γεωπαθητικές επιβαρύνσεις

9) Ελλείψεις συγκεκριμένων βιταμινών και ιχνοστοιχείων

10) Τροφικές δυσανεξίες

11) Εύρεση της αιτίας μίας νόσου

TEST ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ

To test δυσανεξίας εντοπίζει τις τροφές που μπλοκάρουν το μεταβολισμό μας.

Κατά την βιοενεργειακή αξιολόγηση της ‘’τροφικής δυσανεξίας’ συχνότητες συντονισμού ενός τεράστιου αριθμού τροφίμων εισάγονται στο σώμα και από τη μετρούμενη αντίδραση έχουμε άμεσο εντοπισμό των τροφών που προκαλούν δυσανεξία και αλλεργία.

TEST ΚΟΠΩΣΕΩΣ

Το Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης είναι τόσο ‘’απογοητευτικό ‘’ επειδή πρόκειται για ένα αόριστο σύνδρομο που δεν έχει προσδιοριστεί η αιτία πρόκλησης και καμία συγκεκριμένη εργαστηριακή εξέταση για την διάγνωση του.

Με το βιοσυντονισμό εντοπίζονται οι αιτίες ‘’πτώσης’’ της υγείας σας ακόμη και σε πρώιμο στάδιο.

TEST ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο test μπορεί να βρεθεί ο μοναδικός προσωπικός συνδυασμός των απαραίτητων βιταμινών & ιχνοστοιχείων.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΣΤΙΑ:

Ο βιοσυντονισμός καθώς και όλα τα test πραγματοποιούνται με την χρήση της συσκευής βιοενεργειακής αξιολόγησης Quest4.

Disclaimer: Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες γνώσεις ιατρού ή διατροφολόγου ανάλογα την πάθηση μπορούν να αποτελέσουν πολύ σημαντική πληροφορία για την βελτίωση και εξάλειψη του συνδρόμου αλλά και της γενικότερης υγείας μας.

Στις περιπτώσεις ύπαρξης παθολογικής αιτίας ή ασθένειας, o βιοσυντονισμός μπορεί να λειτουργήσει υποβοηθητικά για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων της αγωγής που θα προταθεί από τον ιατρό μας.

(*) Ευρωστία - Πρότυπο Κέντρο Συμπληρωματικών κι Εναλλακτικών Μεθόδων

Σπάρτη (Όθωνος Αμαλίας 95) - Γύθειο - Σκάλα

Κιν. 698 668 1459. www.facebook.com/evrwstia

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις