ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έπειτα από δύο χρόνια αναμονής λόγω της πανδημίας, φέτος θα γιορτάσει το Πάσχα με μια απόδραση στην Αρχαία Κόρινθο, μαζί με τον σύζυγο της Θέμη Σοφό, και τα τρία τους παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη.

Η Αρχαία Κόρινθος είναι η γενέτειρα του γνωστού δικηγόρου και ένα από τα αγαπημένα μέρη της Ελλάδας, για την παρουσιάστρια του «Happy Day». Πριν από την υγειονομική κρίση επισκέπτονταν συχνά την περιοχή και περνούσαν όμορφες οικογενειακές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Το ίδιο ονειρεύονται και για το φετινό Πάσχα. Καθώς, μάλιστα, ο βενιαμίν της οικογένειας έγινε τεσσάρων και τα κορίτσια είναι οκτώ και επτά χρόνων αντίστοιχα, μπορούν πλέον να κάνουν όλοι μαζί βόλτες στην εξοχή.

Αγαπημένα τους σποτ είναι ο αρχαιολογικός χώρος και το μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου, ο ναός του Απόλλωνα και το κάστρο του Ακροκόρινθου με την εκπληκτική θεά. Η οικογένεια Σοφού, εκτός οπό τις βόλτες και τις εκδρομές, απολαμβάνει και την εξαιρετική κουζίνα της περιοχής. Έτσι, μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεων της Σταματίνας στον Αlpha και αφού ο Θέμης τακτοποιήσει τις δικές του εκκρεμότητες, θα ταξιδέψουν για να χαλαρώσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Το πρόγραμμα της παρουσιάστριας είναι φορτωμένο καθημερινά με πολλές υποχρεώσεις, τόσο στην εκπομπή όσο και στο σπίτι. Είναι μια μαμά με όλη τη σημασία της λέξης και ασχολείται συνέχεια μετά παιδιά της και τις δραστηριότητες τους. Ο Θ. Σοφός, από την άλλη πλευρά, είναι από τους πιο επιτυχημένους δικηγόρους της χώρας μας και καθημερινά εργάζεται πάρα πολλές ώρες. Αυτές τις ημέρες τις περιμένουν και οι δύο με μεγάλη ανυπομονησία για να απολαύσουν τη μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια τους.

Παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό στα τηλεοπτικά δρώμενα, η Στ. Τσιμτσιλή παραμένει στην κορυφή της τηλεθέασης και για μία ακόμη χρονιά επιβραβεύονται η ευθύτητα και η σχέση της με το τηλεοπτικό κοινό. Έπειτα από-οκτώ χρόνια στον αέρα της εκπομπής «Happy Day», οι φήμες που υπάρχουν για ενδεχόμενη αλλαγή επαγγελματικής στέγης δεν επιβεβαιώνονται, εφόσον προτεραιότητα της παρουσιάστριας παραμένει ο Alpha. Παρ' όλα αυτά, το ρεπορτάζ λέει πώς δέχθηκε προτάσεις από άλλα κανάλια.

Πηγή:Real

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις