ΝΑΥΠΛΙΟ. Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, η ίδια βρίσκεται μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς με αφορμή το Πάσχα η ίδια είναι στο αγαπημένο της μέρος, το Ναύπλιο.

Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι την ακολουθούν στα social μιας και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την εταιρία καλλυντικών της να είναι από τις πιο επιτυχημένες στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν, μέσα από μια ανάρτηση το Μεγάλο Σάββατο 23/4 δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά «Προσδοκώ Ανάσταση Νεκρών…Γιατί εσείς εκεί ψηλά μου λείπετε υπερβολικά… ειδικά αυτές τις μέρες… Προσδοκώ Ανάσταση ψυχών γιατί πιστεύω ότι θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί… Προσδοκώ Ανάσταση ζωντανών… Προσδοκώ Ανάσταση Εκείνων των ανθρώπων που έπαψαν και ξέχασαν να ζουν, να αισθάνονται, να ονειρεύονται και να δημιουργούν…

Προσδοκώ αυτήν την Ανάσταση που παραμερίζεται το «Εγώ» και αναδύεται το «Εμείς» με πολλή αγάπη και Άπειρη Ενσυναίσθηση!».

Δείτε τη φωτογραφία

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις