ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Όμιλος Εταιρειών Κυριάκος Κακούρος (Σπάρτη – Καλαμάτα) παρουσιάζει: Το Qashqai, το Ιαπωνικό SUV, είναι το αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητα μας. H ικανότητα του να καλύπτει ιδανικά ανάγκες από κάθε πτυχή της καθημερινότητας είναι σαφώς το μυστικό πίσω από την επιτυχία που συνεχίζει να γράφει το SUV της Nissan.

Η ευκολία χειρισμού σε συνδυασμό με την πολύ καλή εργονομία αποδεικνύονται παραπάνω από πολύτιμες αρετές στις δύσκολες συνθήκες τη πόλης, τη στιγμή που η ποιοτική αύρα του εσωτερικού αλλά και το πλούσιο τεχνολογικό ρεπερτόριο ψυχαγωγίας και διασύνδεσης φροντίζουν για την ηρεμία του οδηγού!

Το Qashqai είναι, όμως, και η πρώτη μας σκέψη όταν στο τραπέζι πέφτει η ιδέα μιας εκδρομής ή προκύπτει η ανάγκη υποστήριξης κάποιας φωτογράφισης. Έχει χώρους, είναι ξεκούραστο στο ταξίδι, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει αποδείξει γιατί τα SUV έχουν κερδίσει την προτίμηση του κοινού δίνοντας μας την επιλογή να συνεχίσουμε και εκεί που τελειώνει η άσφαλτος.

Η μέση κατανάλωση διατηρείται εύκολα στα 8,0lt/100 km ,τιμή άκρως ικανοποιητική για ένα μεγάλο SUV με ολοκληρωμένες επιδόσεις.

Κλείσε σήμερα ένα test drive στη Nissan Kακούρος στη Σπάρτη!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις