ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Η ηθοποιός απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και οι φωτογραφίες της με μαύρο, στράπλες μπικίνι συγκέντρωσαν πολλά σχόλια από τους followers της Μαρίας Κορινθίου.

Την έχουν ονομάσει Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι για το μεσογειακό ταπεραμέντο της, τα μακριά μαύρα μαλλιά της και το χυμώδες σώμα της. Η Μαρία Κορινθίου τον τελευταίο καιρό έχει χάσει πολλά κιλά με μία πρωτεϊνική δίαιτα που έκανε.

H Μαρία Κορινθίου με μαύρο μπικίνι, ανέμελη και καλοκαιρινή

H γνωστή ηθοποιός πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, ανέμελη και καλοκαιρινή, και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν με το σώμα της.

Η νούμερο ένα επιλογή για τα πρώτα μπάνια μας και όχι μόνο είναι το κλασικό μαύρο ολόσωμο ή μπικίνι. Διαφωνεί κανείς με το bovary.gr; Διαχρονικό, σέξι και προπάντων κολακευτικό. Το μαύρο μαγιό είναι αγαπημένο των γυναικών, γιατί δείχνει ωραίο ακόμα και στις εκτυφλωτικά λευκές επιδερμίδες αλλά και αργότερα -όταν θα έχουμε αποκτήσει το πολυπόθητο bronze χρώμα.

https://www.instagram.com/p/CfJvzi7qw7r

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κλασικό για το καλοκαίρι από ένα μαύρο μπικίνι. Η Μαρία Κορινθίου το επέλεξε στις διακοπές της στο Λουτράκι και το προτίμησε σε στράπλες.

https://www.instagram.com/p/CfHTzqyqHrT

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις