ΣΠΑΡΤΗ. Δίπλα στη Σπάρτη. Άνεση χώρου. Κοσμική ατμόσφαιρα. Στους πρόποδες του Ταϋγέτου. Με θέα το Κάστρο του Μυστρά και την πανσέληνο να «λούζει» τα πάντα. Το Kyniska Palace κάνει την δική του πρόταση για την ψυχαγωγία. Φρόντισε για μια μοναδική μουσική βραδιά την Πέμπτη 14/07. Έκανε Οn… στην ποιοτική ψυχαγωγία και …Οff στην μονοτονία.

Η πισίνα μετατρέπεται σε ένα δροσερό σκηνικό που υποδέχεται τους On – Off. To ξεχωριστό ντουέτο, φρέσκο και φιλικό, με τραγούδι και αυθεντικό ήχο pop και rock που σε κάνει να τραγουδήσεις και να ξεχαστείς.

Νέοι επισκέπτες, αλλά και πιστοί φίλοι του Celeano PoolBar Restaurant είχαν την τύχη να απολαύσουν στο δροσερό Παρόρι τα αξεπέραστα cocktails και τα υπέροχα πιάτα που ολοκλήρωσαν την απόλαυση.

Γεύσεις εμπνευσμένες από τη μεσογειακή κουζίνα για απαιτητικούς ουρανίσκους. Cocktails που εξάπτουν τη φαντασία και αλλάζουν τη διάθεση. Μουσικές νύχτες, δίπλα στην πισίνα, κάθε Πέμπτη στις 9:30 με τη συνοδεία του συγκροτήματος On - Off!

Μην αναρωτιέστε. Φέτος το καλοκαίρι, τα βράδια σας, στο Kyniska Palace έχουν μια, προσιτή, επιμελημένη ποιότητα που μας αξίζει.

Αυτό το καλακαίρι δεν χάνεις την ευκαιρία να απολαύσεις το μπάνιο σου στην πισίνα! Λειτουργεί από νωρίς το πρωί, έως αργά το απόγευμα!

O φωτογραφικός φακός προσπάθησε να είναι διακριτικός και ενδεικτικά κράτησε στιγμές.

  • Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, τηλ. κρατήσεων: 27310 81888
  • E-mail: info@kyniskapalace.gr
  • Μείνετε συντονισμένοι για τα επόμενα ξεχωριστά events!

-Like us on Facebook @Kyniska Palace

-Follow us on Instagram @Kyniskahotels , @Celeanopoolbarrestaurant

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες του Kyniska Palace Conference & Spa στο https://www.kyniskahotels.com/#

Photo Gallery Acoustic Live (14/07)

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις