Μπορεί να μην τους αφιερώνουμε τόσο χρόνο και σκέψη όσο στα ρούχα μας, τα εσώρουχα είναι όμως η αρχή για κάθε μας ντύσιμο. Η επιλογή του κατάλληλου εσωρούχου είναι σημαντική για κάθε μας εμφάνιση. Στο γυμναστήριο επιλέγουμε άνετα εσώρουχα ενώ όταν θα φορέσουμε το καινούργιο μας φόρεμα θα διαλέξουμε και εσώρουχα που θα μας κάνουν να νιώθουμε σαν βασίλισσες. Αν θέλεις να είσαι άνετη και στιλάτη εκ των έσω, πάμε να δούμε τις φετινές τάσεις στα γυναικεία εσώρουχα!

Σουτιέν

Το σουτιέν είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής στα εσώρουχα τα τελευταία χρόνια. Οι σχεδιαστές μόδας στις φετινές τους πασαρέλες έδειξαν σουτιέν που φαίνονται μέσα από τα ρούχα, σουτιέν που φοριούνται μέσα από σακάκια ακόμα και σουτιέν πάνω από φορέματα. Διάλεξε, λοιπόν, ένα πολυτελές δαντελένιο σουτιέν και άστο να κρυφοφαίνεται μέσα από το σακάκι σου για την πιο chic και σέξι εμφάνιση!

Άνεση

Τα άνετα ρούχα είναι η πιο hot τάση των τελευταίων χρόνων. Δεν φοράμε πια τα άνετα εσώρουχα μας μόνο στο γυμναστήριο αλλά όλες τις ώρες της ημέρας. Τα νέα εσώρουχα συνδυάζουν την άνεση με τον αισθησιασμό. Εσώρουχα λεπτά και φτιαγμένα με υψηλής ποιότητας υλικά όπως οργανικό βαμβάκι, επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει. Μπουστάκια χωρίς ραφές και μπανέλες και ψηλόμεσα εσώρουχα προσφέρουν άνεση και ελευθερία στις κινήσεις.

Χρώμα

Ξέχνα πια τα βαρετά εσώρουχα. Τα εσώρουχα σου πρέπει να είναι τόσο συναρπαστικά και μοναδικά όσο κι εσύ! Οι φετινές τάσεις θέλουν εσώρουχα σε φλούο ή παστέλ χρώματα που κάνουν το ντύσιμο σου πιο διασκεδαστική υπόθεση. Το ροζ πλέον έχει αντικατασταθεί από το έντονο φούξια ενώ μεγάλα trends είναι οι αποχρώσεις του πράσινου, του γαλάζιου και της λεβάντας. Άλλαξε διάθεση βάζοντας χρώμα στη ζωή σου, ξεκινώντας από τα εσώρουχα σου.

Σαν δεύτερο δέρμα

Η νέα γενιά εσώρουχων επικεντρώνεται στην άνεση αλλά και στην αποδοχή κάθε τύπου σώματος. Τα νέα υφάσματα που χρησιμοποιούνται, κάνουν τα εσώρουχα τόσο απαλά που νιώθεις ότι δεν φοράς απολύτως τίποτα. Η ελαστικότητα τους τα κάνει να εφαρμόζουν τέλεια σε κάθε σώμα και να έχουν την όψη και την αίσθηση σαν δεύτερο δέρμα! Μήπως ήρθε ο καιρός να τα δοκιμάσεις;

Κορμάκια και bralettes

Ρομαντικά ή σέξι, τα κορμάκια προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας στο ντύσιμο σου. Τα κορμάκια του 2022 έχουν cutouts, βαθύ ντεκολτέ και διακριτικές λεπτομέρειες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν σε κάθε εμφάνιση. Από την άλλη μεριά, τα bralettes είναι η τέλεια επιλογή για να αντικαταστήσεις το σουτιέν σου. Ελαστικά, με δαντέλα και σε διάφορα χρώματα, τα bralettes μπορούν να φορεθούν σαν άνετα εσώρουχα αλλά και να αντικαταστήσουν τα τοπάκια στο καθημερινό σου ντύσιμο ειδικά το καλοκαίρι.

Shapewear

Τα εσώρουχα μπορούν να αλλάξουν το σχήμα του σώματος μας. Τα τελευταία χρόνια, η κατηγορία των shapewear έχει εξελιχθεί περισσότερο από ποτέ, προσφέροντας λύσεις για κάθε σωματότυπο. Τώρα πλέον μπορείς να φορέσεις εκείνο το κολλητό φόρεμα που ήθελες τόσο πολύ χωρίς να φοβάσαι πως θα δείχνεις. Αν θέλεις μια πιο σφιχτή μέση ή ανεβασμένους γλουτούς, η νέα γενιά εσωρούχων θα σε βοηθήσεις να το πετύχεις. Ανέδειξε και αγάπησε το σώμα σου!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις