ΜΑΝΗ. Η Άντζελα Γκερέκου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μάνη και ποζάρει με λευκά ρούχα, έναν χρόνο μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, και λίγο μετά το ετήσιο μνημόσυνο για τη μνήμη του.

Η ηθοποιός και Πρόεδρος του ΕΟΤ κοινοποίησε φωτογραφίες και πόζαρε χαμογελώντας, ενώ παράλληλα μοιράστηκε τις σκέψεις της. «Γεμίζουμε μπαταρίες!», έγραψε στη λεζάντα των δύο στιγμιότυπων.

Όπως γράφει το gr.hellomagazine.com, η Άντζελα Γκερέκου τιμά τον τραγουδιστή και ο πόνος της δεν απαλύνεται. Ωστόσο, πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει να φορά μαύρα ρούχα και παράλληλα κοινοποίησε κι άλλες εικόνες από τις διακοπές της.

«Αυτή η σειρά είναι μια μεγάλη ψυχολογική στήριξη για εμένα, μαζί με τη δουλειά μου. Δημιουργική εργασιοθεραπεία σε μια δύσκολη περίοδο. Όσοι έχουν χάσει πολύ αγαπημένους ανθρώπους αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο είναι. Αλλά θα βρούμε δύναμη και βρίσκουμε δύναμη», είχε δηλώσει η ίδια στην κάμερα του Mega.

H ηθοποιός της σειράς «Η Γη της Ελιάς» απολαμβάνει τις ομορφιές της χώρας μας και κοινοποιεί εικόνες που αναδεικνύουν το φυσικό κάλλος της. Το ταλέντο της στη φωτογραφία μεγάλο και οι followers της ενθουσιάζονται με τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις