ΚΟΣΜΟΣ. Πολλοί είναι εκείνοι που ονειρεύονται να κάνουν κάποιοι στιγμή διακοπές με ένα τροχόσπιτο ή έχουν ήδη ταξιδέψει με αυτό αρκετές φορές. Η πραγματικότητα είναι ότι το τροχόσπιτο σου δίνει μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας για να εξερευνήσεις τον προορισμό ή τους προορισμούς που θες.

Άλλα τροχόσπιτα χρειάζονται ένα Ι.Χ. για να μετακινηθούν ενώ τα ακόμη πιο αυτόνομα είναι τα αυτοκινούμενα. Υπάρχουν, βέβαια και σε αυτή την κατηγορία πολλές επιλογές ενώ υπάρχουν και κάποια που σίγουρα εντυπωσιάζουν ακόμη περισσότερο.

Μια τέτοια περίπτωση το τροχόσπιτο που θα δείτε παρακάτω και μοιάζει κυριολεκτικά με μια μίνι έπαυλη. Η εμπειρία των διακοπών εκεί σίγουρα είναι μοναδική και σου δίνει μια πολυτέλεια που δεν την περιμένεις.

Το συγκεκριμένο τροχόσπιτο ονομάζεται eleMMent Palazzo και το όνομά του σίγουρα σε προϊδεάζει γι’ αυτό που θα αντικρίσεις.

Πρόκειται για ένα κινούμενο μικρό παλάτι που προσφέρει όλες τις ανέσεις και ακόμη περισσότερες. Κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 3,5 εκατομμύρια δολάρια και αποτελεί ιδιοκτησία ενός Σεΐχη από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο οποίος μπορεί να μεταφέρει το παλάτι του και στον δρόμο για να μην χάνει όλες τις ανέσεις που έχει.

Τι προσφέρει όμως αυτό το τροχόσπιτο και το κάνει τόσο πολυτελές; Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι διαθέτει θερμαινόμενο πάτωμα, τζάκι αλλά και αρκετούς κοινόχρηστους χώρους πολυτελείς και άνετους.

Επιπλέον δεν λείπει το κοκτέιλ μπαρ, τελευταίας τεχνολογίας γκάτζετ, κουζίνα φουλ εξοπλισμένη και κρυφές εκπλήξεις. Μια από αυτές είναι η πλήρως αφαιρούμενη οροφή του που το κάνει να δημιουργεί στην πραγματικότητα μια ταράτσα για βραδιές κοκτέιλ του ιδιοκτήτη με την οικογένεια ή τους καλεσμένους του.

Δεν το αποκαλούν καθόλου τυχαία γιοτ της στεριάς ενώ η υπερβολή είναι σίγουρα ένα από τα στοιχεία που το διακρίνει. Χρυσές λεπτομέρειες, έπιπλα από ακριβό ξύλο και πανάκριβα υφάσματα συνθέτουν την εικόνα του τροχόσπιτου που ξεπερνά τους 20 τόνους σε βάρος.

Και όλα αυτά σε ένα εξωτερικό design που μόνο απαρατήρητο δεν περνάει. Χλιδή και ανέσεις σε έναν μοναδικό συνδυασμό. Οι φωτογραφίες μπορούν να σου δώσουν μια μικρή γεύση από την εμπειρία που ζει κανείς ταξιδεύοντας με αυτό…

Πηγή: exploringgreece.tv

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις