ΕΛΛΑΔΑ. H Ευγενία Δημητροπούλου με καταγωγή από την Πελοπόννησο έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην υιοθεσία της κόρης της.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά, αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της να υιοθετήσουν το κορίτσι.

«Ήταν μια επιθυμία και των δύο μας χωριστά, πριν καν γνωριστούμε. Ένιωθα πως δεν θα το τολμήσω μόνη μου και απλώς αυτό μας ένωσε πολύ νωρίς», είπε αρχικά.

«Για αυτό γίνανε όλα σε στάδια, γιατί εμείς τα είχαμε προγραμματίσει έτσι, ώστε να φτάσουμε εκεί. Αυτός ήταν ο στόχος μας», συμπλήρωσε.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, για την ίδια η υιοθεσία είναι επιλογή και όχι λύση, επειδή μία γυναίκα δεν μπορεί να αποκτήσει τα δικά της παιδιά.

«Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι η υιοθεσία μπορεί να είναι επιλογή και όχι λύση. Είναι απόλυτα σεβαστό, ο καθένας να γίνεται γονιός με τον τρόπο που επιθυμεί. Εμείς είχαμε σαν προτεραιότητα αυτόν τον τρόπο κι είμαστε ευγνώμονες που τα καταφέραμε», δήλωσε.

Τέλος, για τη ζωή της ως μητέρα και τις συνήθειές της, ανέφερε: «Και θα παίξω, και θα κυλιστώ στα χώματα, αλλά θα βάλω και τα όριά μου. Προσπαθώ να το ζω 100%. Από την άλλη βέβαια είναι η κούραση, οι δύσκολες συνθήκες. Μπορεί καμιά φορά, το βράδυ να είμαι εξουθενωμένη... Αλλά και πάλι, νομίζω ότι το ζω. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη, να μιλάω πολύ, να εξηγώ. Τώρα είναι σε μια φάση ζόρικη στα 2,5 έτη, αλλά ακούγονται όσα λέω και πιστεύω ότι θα εμπεδωθούν».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις