Ένταση επικράτησε στο πλατό του «My Style Rocks» ανάμεσα στη Ναυσικά και τη Βασιλική.

Η εμφάνιση της διαγωνιζόμενης δίχασε τις συμπαίκτριές της κι αν και η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν ικανοποιητική, η Βασιλική χαρακτήρισε το λουκ της «βασικό».

«Πανωφόρια το ένα πάνω από το άλλο, οκ το έχουμε ξαναδεί. Είναι κάτι basic», της είπε, με τη Ναυσικά να της απαντά: «Μπορεί να το έχεις δει, αλλά όχι πάνω μου. Εγώ δεν είμαι basic, πιστεύω ότι είναι κάτι τελείως διαφορετικό για μένα».

«Πάντως το υποστηρίζεις πολύ καλά για να μην είναι του στυλ σου. Απλά δεν μπορώ να ακούω ότι είναι υπερβολή για σένα ή υπέρβαση», δήλωσε στη συνέχεια η Βασιλική με τη Ναυσικά να της λέει πως εκείνη είναι που ντύνεται... basic και προτιμά ασφαλείς επιλογές.


«Προφανώς έχεις τακτική. Συνέχισε με την τακτική σου, αλλά δεν θα σε πάει μακριά», σχολίασε η Ναυσικά για τον τρόπο που τη βαθμολόγησε η συμπαίκτριά της.

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στην Κατερίνα Καραβάτου λέγοντας για τη Βασιλική πως «προφανώς την ενοχλούν οι διαφορετικές κοπέλες». Όταν εκείνη της ζήτησε να εξηγήσει τι εννοεί, η Ναυσικά είπε πως το θέμα κλείνει.

«Μονίμως δεν βλέπεις κάτι σε καμία κοπέλα. Έλα Βασιλική, είσαι κουραστική. Σιωπή, δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο. Μονίμως δημιουργείς εντάσεις. Δεν θα κάνεις "νούμερα" σε βάρος μου για να σε κρατήσουν», της είπε εμφανώς ενοχλημένη η Ναυσικά, με τη Βασιλική να προσπαθεί να αιτιολογήσει τον βαθμό και την κριτική της, επιμένοντας πως το σύνολο της είναι «βασικό».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις