ΕΛΛΑΔΑ. Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στους ρόλους που την έκαναν δημοφιλή.

«Την περίοδο του Καφέ της Χαράς, μου έστελναν μηνύματα οι φορτηγατζήδες ότι είχαν φωτογραφίες μου στα φορτηγά. Έχω ταξιδέψει παντού. Όταν έκανα την Αγλαΐα στο “Ευτυχισμένοι μαζί” μου έστελναν φωτογραφίες, που τα παιδιά στις Απόκριες ντύνονταν “ευλόγησον”», δήλωσε η Ευαγγελία Μουμούρη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Δεν θεωρούσα ότι θα έπρεπε να παντρευτώ για να κερδίσω κάτι στη ζωή μου. Υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης με τον Αλέξανδρο και του είπα “αν πάθεις κάτι στο νοσοκομείο δεν θα μπορώ να μπω να τραβήξω τη πρίζα”. Πριν πάμε να υπογράψουμε, είχα πάει κολυμβητήριο. Όταν με πήρε τηλέφωνο ήμουν με το μαγιό του κολυμβητήριου. Έβαλα και μια γούνα από πάνω και πήγα έτσι.

Είχα δύσκολες συνεργασίες. Έκλαιγα στο σπίτι, όμως δεν έδωσα ποτέ τη χαρά στον άνθρωπο, που μου δημιούργησε το πρόβλημα να δει ότι έχω γονατίσει. Υπάρχει μπέσα σε κάποιους στον χώρο.

Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται το πτυχίο της δραματικής σχολής Εθνικού θέατρου με το τίποτα του ανειδίκευτου εργάτη. Για να κλείσουμε το Ακροπόλ για μια μέρα, κάναμε μυστική ψηφοφορία και οι παραγωγοί ήταν μαζί μας».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις