ΕΛΛΑΔΑ. O Δημήτρης Καπετανάκος, o kapetan_mitsos για τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσα από τους ρόλους του τόσο στο «Έτερος Εγώ», ως Άλκης Μασάτος, όσο και στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» ως Κωνσταντίνος Ίσσαρης, έχει καταφέρει με τη αμεσότητά του να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Ας μην ξεχνάμε και τις ατάκες του ως ερωτευμένος σύζυγος πέρυσι στην τηλεοπτική σειρά «Έρωτας με διαφορά» που είχαν γίνει viral.

Ο ίδιος είχε εξομολογηθεί σε περσινή τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star πως ως Δημήτρης έχει κάνει ακραία πράγματα για τον έρωτα, όπως να ανέβει στον δεύτερο όροφο για να δει αν το ταίρι του ήταν σπίτι. «Ο έρωτας είναι κύμα. Έχω ανέβει στον δεύτερο όροφο προκειμένου να δω αν ήταν στο σπίτι - τελικά δεν ήταν. Ας μη δώσουμε λάθος παραδείγματα, μπορούσα να το κάνω, με ασφάλεια, γιατί υπηρέτησα στις Ειδικές Δυνάμεις» περιέγραψε.

Με σήμα κατατεθέν του το μουστάκι -το οποίο άφησε για τις ανάγκες της ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη- και τα χαρακτηριστικά γαλάζια μάτια του, ο ηθοποιός Δημήτρης Καπετανάκης έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ στις σπάνιες συνεντεύξεις του μιλάει με χιούμορ και μια πηγαία ευγένεια.

https://www.instagram.com/p/CUpTqCHIoDK

Δημήτρης Καπετανάκος: Το μικρό αγόρι πίσω από την μπάρα που έφτιαχνε κοκτέιλ


Στην περσινή σειρά «Έρωτας με διαφορά» υποδύθηκε έναν ιδιοκτήτη μπαρ και, όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star, ο ρόλος τού ήταν οικείος. Κι αυτό γιατί οι γονείς του Δημήτρη Καπετανάκου είχαν το γνωστό piano bar της εποχής Nick’s place, στη Νέα Ερυθραία.

https://www.instagram.com/p/CJqwzUige1Y

Όπως είχε πει ο ίδιος στη συνέντευξη, μεγάλωσε κυριολεκτικά μέσα στην οικογενειακή επιχείρηση, καθώς ήταν το μικρότερο παιδί και οι γονείς του δεν είχαν πού να τον αφήσουν. Έτσι, από μωρό πήγαινε μαζί τους, μέσα στο port-bebe, μέχρι που έγινε 20 ετών.

Στα χρόνια του δημοτικού ο πατέρας του γυρνούσε ανάποδα τα καφάσια με τις μπύρες, τον ανέβαζε εκεί, και ο μικρός Δημήτρης έφτιαξε το πρώτο του κοκτέιλ σε ηλικία μόλις 7 ετών - μέχρι τα 11 είχε γίνει εξπέρ, ανέφερε γελώντας στην ίδια τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε πριν από έναν χρόνο.

Και μπορεί να μην του άρεσε, ως παιδί, να περνάει την περίοδο των Χριστουγέννων, του Πάσχα αλλά και τα καλοκαίρια στο piano bar, όμως κατάφερε να γνωρίσει πολύ κόσμο, διαφορετικές προσωπικότητες, που αργότερα θα τον βοηθούσαν να συνθέσει τους ρόλους του.

https://www.instagram.com/p/CbvcEBGr5uE

Από τις Ειδικές Δυνάμεις, στην υποκριτική

Ο Δημήτρης Καπετανάκος αγαπάει τη ζωγραφική και το όνειρό του ήταν να μπει στη Σχολή Καλών Τεχνών. Ωστόσο, μια συνάντηση με μια φίλη του τον οδήγησε να έρθει αντιμέτωπος με το πεπρωμένο του: την υποκριτική. Όπως είχε πει ο ίδιος στο περσινό Breakfast Star, μαγεύεται απ' όλη τη διαδικασία του χτισίματος ενός ρόλου.

https://www.instagram.com/p/CClDqJJJk2q

Υπηρέτησε τις Ειδικές Δυνάμεις, και μετά το τέλος των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, επί μια δεκαετία εργαζόταν σε μεγάλη αλυσίδα ρούχων προκειμένου να μπορεί να επιλέγει τους θεατρικούς του ρόλους. Μεταξύ άλλων, στο θεατρικό σανίδι έχει συνεργαστεί με την Ελένη Ράντου, τον Σταμάτη Φασουλή σε παράσταση για το Εθνικό, τον Τάσο Ιορδανίδη. Φέτος παίζει τον «Μάρκο» στην παράσταση «Ψηλά από τη Γέφυρα», σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη.

Δημήτρης Καπετανάκος: Τι απολαμβάνει να κάνει στον ελεύθερο χρόνο του

Η ζωγραφική άρεσε από παιδί στον Δημήτρη Καπετανάκο, κι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την Τέχνη. Τα τελευταία χρόνια ο χρόνος του είναι κάπως περιορισμένος, ωστόσο φροντίζει να αποφορτίζεται με δραστηριότητες που κάνει με τα χέρια, όπως να καλλιεργεί τον κήπο του και να μαζεύει ελιές στη Λακωνία.

https://www.instagram.com/p/CR0gR_EjVFB

Στα Καμίνια Λακωνίας, τόπο καταγωγής του, έχει ένα κτήμα όπου καλλιεργεί 300 ρίζες με ελιές. Όσο για το αν κάποια στιγμή αποφασίσει να μείνει μόνιμα στον αγαπημένο του τόπο, είναι ακόμα νωρίς να το αποφασίσει.

https://www.instagram.com/p/Ci9xVvrI0ew

Το μουστάκι που του «άνοιξε» ρόλους

Ο Δημήτρης Καπετανάκος άφησε μουστάκι, μετά την προτροπή του σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη, για τις ανάγκες της ταινίας «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς». Ο ηθοποιός άκουγε τον γνωστό σκηνοθέτη και πλέον το μουστάκι έχει γίνει το σήμα κατατεθέν του.

https://www.instagram.com/p/CgR-EGWIZoV
https://www.instagram.com/p/Cjv0w9Rrtqg

Όπως θα εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του, άφησε το μουστάκι και το αποτέλεσμα ήταν να έρχεται η μια δουλειά μετά την άλλη.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις