Σε εξομολόγηση για την εμπειρία κακοποίησης που βίωσε στο πρόσφατο παρελθόν προχώρησε η Καλαματιανή ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην εμπειρία που βίωσε στο κρατητήριο. «Στεναχωρήθηκα και φρίκαρα στο κρατητήριο», είπε χαρακτηριστικά για το συμβάν.

«Έκανα όλες αυτές τις φωτογραφίσεις σε κάποια ακριβά ξενοδοχεία με κάποιες ακριβές τουαλέτες αλλά σκέφτηκα ότι αυτό πρέπει να πάει και κάπου αλλού γιατί δεν με κάλυπτε πια. Δηλαδή θυμάμαι και τις πολύ πρώτες μου φωτογραφίσεις, όταν έπρεπε να φωτογραφηθώ, μου έλεγαν να γελάω και αναρωτιόμουν γιατί πρέπει να γελάμε όλοι τόσο πολύ σε όλες τις φωτογραφίσεις. Περνώντας τα χρόνια αποφάσισα να εκμεταλλευτώ αυτή την όποια δημοσιότητα, καλώς ή κακώς, έχω και να μιλήσω για θέματα που αρχικά προβληματίζουν εμένα και κατά δεύτερον θεωρώ ότι θα έπρεπε να προβληματίζουν και τους υπόλοιπους», ανέφερε αρχικά.

«Συνειδητοποίησα κάποια στιγμή ότι είναι φοβερά σεξιστική η κοινωνία μας και κάποιες πολύ αθώες εκφράσεις, που μπορεί να χρησιμοποιούμε, διαιωνίζουν στερεότυπα τα οποία μειώνουν μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας. Είτε τις γυναίκες είτε κάποια μειονότητα», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις