Σε μια νέα ανάρτησή της η Αντιγόνη Κουλουκάκου αγκαλιάζει τη θηλυκότητά της: ποζάρει με σέξι body και sneakers, χορεύοντας το εμβληματικό τραγούδι των 80s «Fame» της Irene Cara. Τα περισσότερα σχόλια από followers είναι κολακευτικά, ωστόσο υπάρχει και ένα που την αποκαλεί «ξυλάγγουρο». Σε αυτό δίνει την παρακάτω, ψύχραιμη απάντηση:

«Όταν ήμουν μικρή, το άκουγα καθημερινά. Αυτό μεταξύ άλλων παρόμοιων όπως #σκουποξυλο #στεκατουμπιλιαρδου #σανιδατουσερφ #κοκκαλο, κάποια που μου έρχονται τώρα στο μυαλό. Ειδικά στο δημοτικό τα παιδιά μπορούσαν να γίνουν πολύ σκληρά… χωρίς φίλτρο όμως. Ήταν ένα είδος αστείου περισσότερο. Θυμάμαι μια φορά που κάποιοι εξωσχολικοί πείραξαν τον ευτραφή (χοντρό) της τάξης μας με επίθετα και φράσεις που ξεπερνούσαν τη δική μας φαντασία. Για εμάς το χοντρός και το λιγνός ήταν κάτι σαν τον Stan & Ollie. Όλοι ενωθήκαμε, αγόρια και κορίτσια, να προστατεύσουμε τον φίλο μας. Επίσης ξέχασα να σας αναφέρω πως τα αγόρια με αποκαλούσαν έτσι, τα κορίτσια ποτέ. Καταλήγω, γιατί μακρηγορώ. Δεν με ενοχλεί αυτό που λέτε, με κάνει και γελάω γιατί με παραπέμπει σε εκείνη την εποχή. Αλλά δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, δεν σας γνωρίζω, δεν θα εκφραστώ και δεν θα σας κρίνω γιατί όλοι έχουμε την δική μας ιστορία και είναι εξίσου σημαντική. Εσείς λίγο κάτι απ’ τη δική μου γνωρίζετε. Σας ευχαριστώ που με κάνατε και γέλασα και λησμόνησα. Καλή σας ημέρα».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Marie Claire, είχε ερωτηθεί: «Η εικόνα σου έρχεται αβίαστα στο μυαλό όταν μιλάμε για μεσογειακή ομορφιά. Τι είναι ομορφιά; Τη συνδέεις με την αρχαία Ελλάδα;». Τότε η Αντιγόνη Κουλουκάκου είχε απαντήσει: «Ομορφιά είναι το κάλλος που προσδίδουν η αρετή και η καλοσύνη, μια ευγένεια και αλήθεια που γοητεύει την ψυχή πέρα από τούς κανόνες της αισθητικής. Μη με παρεξηγείς, με κολακεύεις και σε ευχαριστώ πολύ, αλλά ποτέ δεν ένιωσα πρότυπο κάποιας εξωτερικής ομορφιάς ούτε καν της μεσογειακής, παρόλο που και η Ελλάδα αλλά και η Ιταλία με αντιπροσωπεύουν! Απλά πλέον κατανοώ το βάρος και το δέος του να θέλω να είμαι πρέσβειρα του παρόντος, με όποιες καταβολές έχω ως Ελληνίδα, με την Ιστορία του παρελθόντος μας, που σέβομαι απεριόριστα, αλλά και με ένα μέλλον που λαχταρώ να δημιουργήσω».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου:

https://www.instagram.com/p/CsTDpFAIabe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις