Μερικές φορές, συγκεκριμένοι ήχοι, εικόνες ή μυρωδιές μπορούν να αποκαλύψουν κάτι από το υποσυνείδητο μας που δεν γνωρίζαμε ότι υπήρχε. Μπορείτε να μάθετε πολλά περισσότερα για τον εαυτό σας διερευνώντας το υποσυνείδητο σας, και μάλιστα πρόκειται να μάθετε κάποια από αυτά τώρα.

Πιθανώς να γνωρίζετε τα Τεστ Ρόρσαχ (Κάντε στα ελληνικά το κορυφαίο τεστ προσωπικότητας ΕΔΩ). Αυτά τα τεστ, χρησιμοποιούν μια συγκεκριμένη διάταξη στο μελάνι για να ενεργοποιήσουν μια ανάμνηση ή υποσυνείδητη αίσθηση/ανάμνηση. Αυτή η φωτογραφία λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο, μόνο με λίγο περισσότερο βάθος. Ο τρόπος με τον οποίο ο εγκέφαλος σας αντιλαμβάνεται τα πράγματα και το πόσο γρήγορα αντιδρά μπορούν να σας πουν πολλά για το ποιος είστε.

Σύμφωνα με το e-buddhism αυτή η φωτογραφία μπορεί να σας ενημερώσει για τα τωρινά προβλήματα και την κατάσταση σας και να σας υποδείξει τι πρέπει να προσέχετε περισσότερο.

Απλώς κλείστε τα μάτια, χαλαρώστε και κοιτάξτε την εικόνα.

Τι παρατηρήσατε πρώτα;

Αν είδατε πρώτα το πρόσωπο της γυναίκας, είναι ένδειξη ότι είστε εξαιρετικά κουρασμένοι. Ίσως παραμελείτε συχνά τις ανάγκες σας για να ικανοποιήσετε αυτές των άλλων. Είστε από τα άτομα που ευχαριστούν τους υπόλοιπους και έτσι εξαντλείστε. Πρέπει να έχετε ως πρώτη προτεραιότητα τον εαυτό σας. Θα χρειαστεί εξάσκηση, αλλά θα τα καταφέρετε. Και ποτέ δεν θα είστε πιο ευτυχισμένοι.

Αν παρατηρήσατε πρώτα τα δύο άλογα σημαίνει ότι πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί. Ίσως αισθάνεστε πολύ δυσαρεστημένοι με την ζωή σας αυτή τη στιγμή, αλλά κάτι καλό έρχεται στον δρόμο σας. Οι ταλαιπωρίες σας θα τελειώσουν σύντομα.

Αν παρατηρήσατε πρώτα τις μικρές λεπτομέρειες όπως το πουλί και τα βουνά, σημαίνει ότι έχετε να περιμένετε πολλές ευκαιρίες στην ζωή. Βοηθάτε τους άλλους να πετύχουν αλλά ποτέ δεν περιμένετε τίποτα ως αντάλλαγμα. Η ανταμοιβή σας θα έρθει σύντομα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις