Σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» η Βίκυ Κάβουρα μίλησε για το πως αντιδρά στις ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Η Βίκυ Κάβουρα αποκάλυψε πως το μεγαλύτερό της ελάττωμα είναι πως η υπερβολική ευαισθησία, ενώ δήλωσε πως θέλει να δημιουργήσει οικογένεια, καθώς θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα στην ζωή ενός ανθρώπου.

«Είμαι ζηλιάρα, αλλά όχι κατίνα. Έχουν φλερτάρει σύντροφό μου μπροστά μου και το αντιμετώπισα πολύ δυναμικά», είπε.

Ακόμη, ανέφερε πως έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά για κάποιο λόγο δεν προχώρησαν, ενώ τόνισε πως θεωρεί χάσιμο χρόνου να ασχολείται με τις ζωές των άλλων.

«Αισθάνομαι αμήχανα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Πανικοβλήθηκα και αντέδρασα λάθος όταν με ρώτησαν για την προσωπική μου ζωή. Εγώ φταίω, είμαι επιθετική. Θέλω να ρωτάνε με ευγένεια για τα προσωπικά μου, όπως ρωτάω κι εγώ», είπε.

«Μου έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν υπήρχαν, άπειρες φορές. Είναι άσχημο και υποτιμητικό για μία γυναίκα. Έχω πάρει τηλέφωνο και έχω βάλει δικηγόρο για να «σβήσουν» κάτι που δεν ισχύει. Πλέον γελάω με αυτά που γράφονται για εμένα».

Για εκείνη ο έρωτας είναι εκείνο το «γαργαλητό» που νιώθει η καρδιά και σου δίνει ενέργεια, ενώ θα ήθελε τον σύντροφό της να είναι καλός άνθρωπος και να αγκαλιάζει τους γύρω του.

«Όταν ένας άντρας ξέρει ότι είμαι σχέση και με φλερτάρει, πέφτει πολύ στα μάτια μου», είπε.

Η Βίκυ Κάβουρα αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για την περιοδεία της παράστασης «Άντρες με τα όλα τους», η οποία ξεκινάει στις 13 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις