ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Το Ministry Music Hall δεν θα μπορούσε να λείπει απ’ την γιορτή του Cocktail στην Πελοπόννησο. Το 2ο Φεστιβάλ Cocktail Πελοποννήσου έγινε στην Μεγαλόπολη στο Urbana Gastroteka σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και συμμετοχή με 16 επιχειρήσεων εστίασης με 32 cocktail, στις 5 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ. Την παρουσίαση του φεστιβάλ έχει αναλάβει η Γιωργία Γεωργακοπούλου μια από τις πιο καταξιωμένες bartenders της παγκόσμιας σκηνής και το party η Ξένια Γκάλη. Η όλη διαδικασία στηρίχθηκε στον συνδυασμό της γαστρονομίας, του πολιτισμού και του τουρισμού.

Oι άνθρωποι του Ministry music hall σημειώνουν με ενθουσιασμό: «Η αγάπη και το πάθος μας στο κομμάτι του mixology με συνδυασμό στο σεβασμό προς την κατανάλωση, «έδεσαν» με την ανάμειξη ελληνικών αποσταγμάτων με τοπικά προϊόντα εκφράζοντας την κουλτούρα κάθε περιοχής , αναδεικνύοντας την γεύσεις της Πελοποννήσου. Τα 2 cocktail του Ministry είναι το MISS-TIC 84 που δημιουργήθηκε με δικό μας σπιτικό λικέρ γκρέιπφρουτ, βάση το τσίπουρο με χαμηλή αλκοόλη, με νότες μανταρινιού και μαστίχα. Το TAYGETOS 2407 μια παραλλαγή του τσάι Ministry με δωδεκάρι Metaxa, ένα ελαφρύ τσάι, μια δροσερή καλοκαίρι επιλογή!

Ευχαριστούμε το Urbana Gastroteka για την άψογη φιλοξενία και την άριστη διοργάνωση».

Από τη Σπάρτη συμμετείχαν το Ministry music hall και η Λέσχη Σύμμετρον Café Bistro. Συμμετείχαν επίσης 14 ακόμα bar από Καλαμάτα, Πάτρα, Τρίπολη, Καρδαμύλη, Μαραθόπολη Μεσσηνίας Ναύπλιο, Βυτίνα, Γιάλοβα και Μεγαλόπολη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις