ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Αμυγδαλωτό Μονεμβάσιας Χαραμή. Μια ιστορία, ένας μύθος, ένα άρωμα από γεύσεις του παρελθόντος αναλλοίωτες, θα σας πλημμυρίσουν με ευωδία μοναδική.

Τα συστατικά του αμυγδαλωτού είναι τόσο απλά όσο και μοναδικά, ψιλοκομμένο αμύγδαλο, ζάχαρη, ασπράδι αυγού, βούτυρο και ανθόνερο. Η προετοιμασία του θυμίζει ιεροτελεστία, αφού το αμυγδαλωτό είναι ένα γλυκό, το οποίο κατά την παράδοση προσφέρεται σε στιγμές χαράς και ευτυχίας.

Συνταγή που έχει περάσει μέσα από 3 γενιές της οικογένειας Χαραμή και σήμερα δίνει στη Μονεμβασία εκλεπτυσμένη γεύση αναγνώρισης και μοναδικό άρωμα θύμησης.

Η οικογένεια Χαραμή από το 1958, στηριγμένη σε παλιές συνταγές της γιαγιάς, παρασκευάζει τα αμυγδαλωτά της με τη λεπτεπίλεπτη γεύση και με τα ίδια αγνά, παραδοσιακά, Ελληνικά υλικά, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση της τέχνης του αμυγδαλωτού.

Μοναδική απόλαυση καθημερινά, εξαιρετικό δώρο, μοναδικό γλυκό την στιγμή της χαράς και της ευτυχίας σας.

Μορέως Ήδιστα Χαραμή

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις