ΚΑΤΑΚΟΛΟ. Με τη συναυλία του Γιάννη Διονυσίου πέφτει η αυλαία του φετινού Port Festival στο Αλσύλλιο Κατακόλου, την Κυριακή 30 Ιουλίου και ώρα 21.00 σε μια συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού.
Μετά από ένα χειμώνα με πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, ο Γιάννης Διονυσίου, μια από τις πιο σημαντικές φωνές της νέας γενιάς, συστήνεται στο κοινό του πολύ επιτυχημένου Φεστιβάλ που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας.

O Γιάννης Διονυσίου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και ελπιδοφόρους ερμηνευτές της γενιάς του και έχει ξεχωρίσει για το σπάνιο ταλέντο του. Μπορεί να ανταπεξέλθει με άνεση σε όλο το φάσμα του τραγουδιού και ξεχωρίζει τόσο για το αναγνωρίσιμο χρώμα της φωνής του, όσο και για την ερμηνευτική του δύναμη.

Θα παρουσιάσει αγαπημένα κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια που τον έχουν καθιερώσει ως πρεσβευτή αυτής της μεγάλης μουσικής μας παράδοσης στο νεανικό κοινό, καθώς και νέα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο πρώτο προσωπικό του album “Πρώτη Βόλτα” που υπογράφουν καταξιωμένοι δημιουργοί.

Μαζί του είναι οι:
Γιώργος Γεωργόπουλος: Μπουζούκι
Fausto Sierakowski: Σαξόφωνο
Αθηνόδωρος Καρκαφίρης: Κιθάρα
Κώστας Αρσένης: Κοντραμπάσο
Στρατής Σκουρκέας: Κρουστά
Γιάννης Ταβουλάρης: Ηχοληψία

Το 10o Port Festival διοργανώνεται από την Αέναον ΚοινΣΕπ και το πολιτιστικού σωματείο Collectiva Artenativa και πραγματοποιείται με την υποστήριξη των: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμος Πύργου, ΔΟΠΠ, Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου και Εμπορικός Σύλλογος Κατακόλου Η Αλληλεγγύη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις