Καθώς αλλάζουν οι εποχές, αλλάζουν και οι ανάγκες της γκαρνταρόμπας μας, και αυτή περιλαμβάνει φυσικά και το συρτάρι των εσωρούχων. Με την άφιξη του φθινοπώρου και την αλλαγή θερμοκρασίας που θα φέρει, έχει έρθει η ώρα να σκεφτείς πώς μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές σε εσώρουχα ανδρικά, τα οποία θα σε κρατήσουν άνετο, ζεστό και φυσικά θα σου χαρίσουν μοναδικό στιλ.

Έχουμε συγκεντρώσει για εσένα κάποιους γενικούς κανόνες που θα σε βοηθήσουν να προμηθευτείς τα κατάλληλα για σένα ανδρικά εσώρουχα, σε συνδυασμό με συμβουλές ειδικά για την εποχή του φθινοπώρου. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάς πως, ό,τι βρίσκεται κάτω από τα ρούχα, είναι εξίσου σημαντικό με όσα βλέπει το μάτι!

Διάλεξε το κατάλληλο ύφασμα

Το ύφασμα των εσωρούχων σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην άνεσή σου, ιδιαίτερα τους ψυχρότερους μήνες. Το φθινόπωρο που η θερμοκρασία πέφτει, επίλεξε εσώρουχα από υφάσματα, όπως βαμβάκι, μαλλί, ή μία μίξη υλικών. Ψάξε για μποξεράκια ανδρικά από εξαιρετικής ποιότητας ελαστικό βαμβακερό ύφασμα, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, ενώ παράλληλα σου δίνει ελευθερία κινήσεων. Ένα τέτοιου είδους υλικό βοηθάει στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, ώστε να μην αισθάνεσαι πολλή ζέστη ή πολύ κρύο.

Σκέψου τον τύπο εσωρούχων

Μην παραβλέπεις τον τύπου των εσωρούχων, καθώς παίζει καθοριστικό ρόλο τόσο στην άνεση όσο και στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. Το φθινόπωρο ίσως να θέλεις να σκεφτείς να διαλέξεις μακρύτερα εσώρουχα, όπως μακριά μποξεράκια ή σορτς, για να παρέχεις επιπλέον ζέστη στα πόδια σου. Μία ιδανική συλλογή για να διαλέξεις είναι τα Sloggi ανδρικά εσώρουχα. Η κολεξιόν του διεθνούς brand εσωρούχων περιλαμβάνει αμέτρητες επιλογές σε μποξεράκια, σλιπ ή σορτς, ειδικά σχεδιασμένα για την άνεσή σου.

Μην ξεχνάς το στιλ

Η άνεση και το στιλ είναι απαραίτητα, αλλά δεν θα έπρεπε να ξεχνάς και το στιλ των εσωρούχων σου και να λαμβάνεις υπόψη τόσο το χρώμα όσο και το μοτίβο. Η εποχή αυτή φέρνει πιο γήινους τόνους και θερμές αποχρώσεις στην παλέτα και είναι ιδανική ευκαιρία να προσθέσεις αυτά τα χρώματα στη συλλογή των εσωρούχων σου. Μη διστάσεις να παίξεις με χρώματα εκτός των βασικών του μαύρου-γκρι-λευκού! Σκούρο καφέ, βουργουνδί, πράσινο της ελιάς ή navy blue είναι μερικές από τις αποχρώσεις που μπορείς να δοκιμάσεις. Πειραματίσου επίσης με μοτίβα όπως το καρό σε λευκούς / μπορντό τόνους ή το ριγέ σε λευκό / σκούρο μπλε που ξυπνούν αυτό το θερμό, φθινοπωρινό συναίσθημα.

Πού θα βρεις τα καλύτερα εσώρουχα για το φθινόπωρο

Η επιλογή των κατάλληλων εσωρούχων σε αυτή τη μεταβατική εποχή μπορεί να κάνει αισθητή διαφορά στην άνεσή σου καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Λαμβάνοντας υπόψη το ύφασμα, τον τύπο των εσωρούχων και το στιλ τους, μπορείς να καταλήξεις στα τέλεια κομμάτια που θα σε κρατήσουν ζεστό, άνετο και στιλάτο αυτούς τους δροσερούς μήνες. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να ψάξεις και πολύ μακριά! Στο e-shop esorouxa-anelia.gr θα ανακαλύψεις μία τεράστια γκάμα από ανδρικά εσώρουχα από διεθνή brands, όπως Sloggi και Triumph, τα οποία θα ανταπεξέλθουν σε όλες τις απαιτήσεις σου, σε ειδικές τιμές αλλά και οικονομικές συσκευασίες πολλών τεμαχίων, ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Είσαι έτοιμος να ανανεωθείς, από μέσα προς τα έξω;

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις