ΓΥΘΕΙΟ. Το Manifest διοργανώνει εκδηλώσεις στο Γύθειο. Λαϊκό μουσικό πανηγύρι στις 14 Σεπτεμβρίου, Παιδικοί Αγώνες στίβου στις 22 Σεπτεμβρίου και Τονι σφήνος στις 23 Σεπτεμβρίου.

Λαϊκό μουσικό πανηγύρι για τη Γιορτή του Σταυρού

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Παρθεναγωγείου στο Γύθειο ένα πενταμελές συγκρότημα θα αναλάβει να μας διασκεδάσει και να μας μυήσει σε μια αυθεντική λαϊκή βραδιά με αξέχαστα τραγούδια και γνώριμες παραδοσιακές μελωδίες. Ευκαιρία να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Το λαϊκό μουσικό αυτό αφιέρωμα συνδυάζεται με τη Γιορτή του Σταυρού και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Ώρα έναρξης: 21:30

Παιδικοί Αγώνες στίβου

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με τον Πανγυθεατικό ΓΣ διοργανώνουν παιδικούς αγώνες στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου. Τα παιδιά θα αγωνιστούν στα εμπόδια, τη σφαίρα, το ακόντιο και το ύψος.

Α’ Κατηγορία: Αγώνες νηπίων

Β’ Κατηγορία: Α-Β τάξη

Γ’ Κατηγορία: Γ-Δ τάξη

Δ’ Κατηγορία: Ε-ΣΤ τάξη

Ε’ Κατηγορία: μαθητών/τριών Γυμνασίου/Λυκείου

Ώρα έναρξης: 18:00

Τόνι Σφήνος

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο Περιβολάκι Γυθείου , Ο Τόνι Σφήνος, γνωστός performer και παρουσιαστής, με πορεία 13 χρόνων στη διασκέδαση, έρχεται με την μπάντα του σ΄ ένα μοναδικό πρόγραμμα με παλιές αγαπημένες αλλά και σύγχρονες επιτυχίες.

Μια μεγάλη μουσική αναδρομή στα 60’s, 70’s, 80’s μέχρι το σήμερα, διασκευασμένα με το μοναδικό ύφος του εκρηκτικού καλλιτέχνη.

Ο Τόνι Σφήνος, η Νάγια Δούκα, ο ηθοποιός Αντώνης Παπαηλίας στο ρόλο της «Λόλας» και μια πολυτάλαντη μπάντα πέντε μουσικών υπόσχονται μια βραδιά στο Γύθειο που θα σας μείνει αξέχαστη!

Ώρα έναρξης: 21:30

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις