Το Only Murders In The Building επέστρεψε πρόσφατα για την τρίτη του σεζόν. Μόλις μία μέρα μετά την προβολή του φινάλε της 3ης σεζόν του Only Murders in the Building, το οποίο ήταν άκρως ανατρεπτικό, είχαμε ευχάριστα νέα για όσους δεν χορταίνουν να βλέπουν την τριπλέτα των Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez να εξιχνιάζει φόνους.

Έτσι ανακοινώθηκε επίσημα από τη Disney και το Hulu πως το Only Murders in the Building θα συνεχίσει για 4η σεζόν! To 10ο και τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου άφησε την γνωστή τριάδα ξανά σε ένα συγκλονιστικό cliffhanger, το οποίο στήνει τα θεμέλια του μυστηρίου και του φόνου που θα λύσουν την επόμενη σεζόν, μέσα από το ανάρπαστο podcast τους.

Η επιτυχημένη σειρά ακολουθεί τρεις απίθανους δημιουργούς podcast – τη νεαρή καλλιτέχνιδα Mabel Mora (Selena Gomez), τον πρώην σκηνοθέτη του Broadway Oliver Putnam (Martin Short) και τον ξεφτιλισμένο τηλεοπτικό ηθοποιό Charles-Haden Savage (Steve Martin).

Το τρίο ενώνεται με τις δολοφονίες που διαδραματίζονται στην πολυτελή πολυκατοικία τους στο Μανχάταν, το Arconia, και ξεκινούν ένα podcast που ερευνά τους ύποπτους θανάτους. Μετά την επίλυση των δολοφονιών του Tim Kono και της Bunny στις δύο πρώτες σεζόν, η τρίτη σεζόν τους βρίσκει να ερευνούν τον θάνατο του Ben Glenroy (Paul Rudd), του πρωταγωνιστή στη μεγάλη επιστροφή του Oliver στο Broadway, Death Rattle.

Η περίληψη της τρίτης σεζόν: «Η 3η σεζόν βρίσκει τους Charles, Oliver & Mabel να ερευνούν έναν φόνο στα παρασκήνια μιας εκπομπής στο Broadway. Ο Μπεν Γκλενρόι είναι ένας σταρ της δράσης του Χόλιγουντ του οποίου το ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ διακόπτεται από τον πρόωρο θάνατό του. Με τη βοήθεια της συμπρωταγωνίστριας Loretta Durkin, το τρίο μας ξεκινά τη δυσκολότερη υπόθεσή του μέχρι σήμερα, ενώ ο σκηνοθέτης Oliver προσπαθεί απεγνωσμένα να επαναφέρει την παράσταση του».

Τι συμβαίνει στην 3η σεζόν Only Murders In The Building;

Καθώς ο Όλιβερ προετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή, δέχεται τον κορυφαίο ηθοποιό Μπεν Γκλενρόι ως πρωταγωνιστής του. Αλλά το βράδυ των εγκαινίων της παράστασης, ο Glenroy πεθαίνει στη σκηνή - μόνο για να αναβιώσει και να εκπλήξει το καστ και το συνεργείο του πίσω στο Arconia. Ο μεγάλος σταρ δεν μπορεί να αποφύγει τον θάνατο δύο φορές μέσα σε μια νύχτα, καθώς η Μέιμπελ, ο Όλιβερ και ο Τσαρλς ανακαλύπτουν το νεκρό σώμα του Μπεν, όταν πέφτει μέσα στον ανελκυστήρα στον οποίο βρίσκονται.

Οι τρεις φίλοι ξεκινούν μια έρευνα καθώς η προβολή για την παράσταση του Death Rattle τίθεται σε αναμονή και ξεκινάν να δημιουργούνται υποψίες για όλα τα μέλη του καστ, από τον μαθητή του Μπεν μέχρι τη Λορέτα, μια ηλικιωμένη νεοφερμένη στο θέατρο, την οποία υποδύεται η Μέριλ Στριπ.

Πότε θα κυκλοφορήσει η 4η σεζόν του Only Murders In The Building;

Από τη στιγμή της γραφής της 3ης σεζόν, το Hulu επιβεβαίωσε ότι θα ανανεώσει το Only Murders In The Building για 4η σεζόν. Ανανεώθηκε στον απόηχο της προβολής του φινάλε, αν και οι ανανεώσεις της δεύτερης και της τρίτης σεζόν έγιναν πριν τελειώσουν τα σενάρια τους.

Η 4η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2024. Ωστόσο, η απεργία των σεναριογράφων της WGA και η απεργία των ηθοποιών SAG-AFTRA θα μπορούσε να καθυστερήσει την ημερομηνία κυκλοφορίας. Αν και η απεργία των συγγραφέων έληξε προσωρινά, μήνες απεργιών θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη δουλειά της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις