Η Τζίνα Αλιμόνου έχει καταφέρει να αναπτύξει μία άμεση επαφή με τους followers της στο Instagram, αφού μέσα από το προσωπικό προφίλ της μοιράζεται συχνά τα looks που δημιουργεί στην καθημερινότητά της, αλλά και κάποια styling tips. Πρόσφατα μάλιστα, δημοσίευσε ένα άκρως φθινοπωρινό σύνολο, πρωταγωνιστής του οποίου είναι ένα από τα basic κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που βρίσκεται στη λίστα με τις επικρατέστερες τάσεις του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζίνα Αλιμόνου μοιράστηκε με τους followers της ένα look, στο οποίο φαίνεται να έχει συνδυάσει ένα λευκό πουκάμισο σε loose γραμμή, το οποίο έχει συνδυάσει με μαύρη mini φούστα. Ολοκλήρωσε το casual chic σύνολό της με καφέ δερμάτινη τσάντα ώμου.

Η στιλιστική αξία του λευκού πουκαμίσου είναι διαχρονική. Η αξία του όμως αναδείχθηκε ακόμα περισσότερο αυτή τη σεζόν, αφού πρωταγωνίστησε στις συλλογές των οίκων Loewe, Valentino, Christian Dior, Balmain, Alexander McQueen, Proenza Schouler, Bottega Veneta, Sacai, Louis Vuitton, Prada, Simone Rocha, Zimmermann και The Row.

Γιατί επιλέξαμε όμως το look της Τζίνας Αλιμόνου; Ο συνδυασμός των δύο διαχρονικών items, δηλαδή του λευκού πουκαμίσου και της μαύρης φούστας είναι ιδανικός για τις ημέρες που θέλεις να δημιουργήσεις ένα προσεγμένο day to night σύνολο. Για μία πρωινή εμφάνιση, μπορείς να ολοκληρώσεις το look με sneakers ή loafers, ενώ στη συνέχεια να φορέσεις ψηλοτάκουνα παπούτσια όπως οι γόβες ή τα μποτάκια και να προσθέσεις κάποιο αξεσουάρ για περισσότερη λάμψη.

Το φθινοπωρινό look της Τζίνας Αλιμόνου

https://www.instagram.com/p/Cx0XEHyI1FM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή: madamefigaro.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις