Οι ακόλουθες συνεντεύξεις καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Ο ντετέκτιβ Τομ Νίκολς (Μπενίσιο Ντελ Τόρο) βρίσκεται στα ίχνη ενός δολοφόνου και το μόνο πράγμα που του στέκεται εμπόδιο είναι το ίδιο του το παρελθόν. «Είναι ένας άνθρωπος της μοίρας», είπε ο Ντελ Τόρο στο Netflix για τον χαρακτήρα που υποδύεται στο Reptile, ένα νέο θρίλερ που σκηνοθετεί ο Γκραντ Σίνγκερ. «Είναι ένας άνθρωπος που έχει μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά μετά από κάτι που συμβαίνει ξεκινάει ο απολογισμός».

Ως ντετέκτιβ Νίκολς, ο Ντελ Τόρο βουτάει βαθιά στον ιστό της συνωμοσίας και της διαφθοράς που τυλίγει τη ζωή του στη μικρή πόλη. Ένα νέο κλιπ της ταινίας δείχνει τον Νίκολς και τον παρτενέρ του Νταν Κλίρι (Άτο Εσάντοχ) καθώς προσπαθούν να συλλάβουν έναν ύποπτο για μια βάναυση δολοφονία που έχει κλονίσει τη σταθερότητα της πόλης τους.

Παράλληλα με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία, ο βραβευμένος με Όσκαρ συνέγραψε το σενάριο μαζί με τον σκηνοθέτη Σίνγκερ και τον Μπέντζαμιν Μπρούερ. Είναι η πρώτη φορά στη μακρόχρονη καριέρα του Ντελ Τόρο που έχει τίτλο σεναρίου σε μια από τις ταινίες του. «Η συνεργασία ήταν πολύ διασκεδαστική», είπε ο Ντελ Τόρο. «Μόλις μάθαμε πού έπρεπε να κατευθύνουμε την ιστορία για να απογειωθεί, τότε το ερώτημα έγινε: «Πώς θα φτάσουμε εκεί;» Πώς το κάνουμε ενδιαφέρον;» Κάναμε έρευνα και προσπαθήσαμε να το κάνουμε όσο πιο αληθινό γινόταν. Αφηγηθήκαμε την ταινία και την αφήγηση με συγκεκριμένες ταινίες ως αναφορές. Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι το In Cold Blood».

Πότε θα είναι το Reptile στο Netflix;

Η ταινία Reptile προβάλεται ήδη στην πλατφόρμα του Netflix με μεγάλη επιτυχία αφού μένει σταθερή στην 10άδα με τις καλύτερες ταινίες.

Ποια είναι η πλοκή του Reptile;

Μετά την άγρια ​​δολοφονία μιας νεαρής κτηματομεσίτριας, ένας σκληραγωγημένος ντετέκτιβ προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια σε μια υπόθεση όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Με αυτόν τον τρόπο, διαλύει τις ψευδαισθήσεις στη ζωή του.

«Μου άρεσε το απρόβλεπτο», είπε ο Ντελ Τόρο για την αφήγηση της ταινίας. «Υπήρξαν μερικές στιγμές που μου αρέσει να αποκαλώ «Ω, σκατά» που με ανάγκασαν επίσης να εμπλακώ».

Ο Justin Timberlake, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Del Toro ως ο φίλος του δολοφονημένου θύματος, ένιωσε παρόμοια. «Ήθελα να φτάσω στο τέλος όσο το δυνατόν γρηγορότερα, όπως ένα καλό βιβλίο ή ένα μυθιστόρημα με αγωνία», είπε. «Μου άρεσε η ιδέα να υποδυθώ έναν χαρακτήρα που πρέπει να αντιδρά συνεχώς στο απρόβλεπτο του τι ρίχνεται προς την κατεύθυνση του».

Ποιοι είναι στο καστ του Reptile;

Η Alicia Silverstone συμπληρώνει το κεντρικό καστ του Reptile ως Τζούντι, τη γυναίκα του ντετέκτιβ Νίκολς. Η Σίλβερστοουν και ο Ντελ Τόρο είχαν συνεργαστεί και προηγουμένως στο Excess Bagage του 1997 και οι δύο περιγράφουν την επανένωση τους ως απόλαυση. «Ήταν υπέροχο να επανασυνδεθώ μαζί της. Είναι έξυπνη και είχε υπέροχες ιδέες», είπε ο Ντελ Τόρο. «Η Alicia έφερε όλα όσα θέλαμε για τον χαρακτήρα και πολλά άλλα.»

«Υπάρχει βαθύς αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση, έτσι ώστε να λειτουργεί καλά», είπε η Silverstone για τη δημιουργική τους συνεργασία. «Με τιμά που μου ζήτησαν να το κάνω και που ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί μου».

Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Eric Bogosian, Ato Essandoh, Domenick Lombardozzi και Michael Carmen Pitt.

Ερπετά - Reptile

Ένας μυστηριώδης φόνος. Ένας σκληρόπετσος ντετέκτιβ. Μια επικίνδυνη αλήθεια που ξεπερνά κάθε φαντασία. Ο Τομ Νίκολς είναι ένας σκληραγωγημένος ντετέκτιβ της Νέας Αγγλίας, που δεν διώχνει διστακτικά μια υπόθεση όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και αρχίζει να διαλύει τις ψευδαισθήσεις στη ζωή του.

  • Διάρκεια: 134’
  • Είδος: Θρίλερ, Δράμα, Εγκληματικό, Μυστηρίου
  • Σκηνοθεσία: Grant Singer, Benjamin Brewer, Benicio Del Toro
  • Πρωταγωνιστούν: Benicio Del Toro, Justin Timberlake, Eric Bogosian, Alicia Silverstone, Domenick Lombardozzi, Frances Fisher, Ato Essandoh, Michael Pitt
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις