ΕΛΛΑΔΑ. Τις δηλώσεις της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη σχολίασε η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου.

Η ηθοποιός του «Σασμού» είπε ότι αρνείται πολλές φορές να βγάλει φωτογραφίες με τους θαυμαστές της.

Σχετικά με αυτό, η παρουσίαστρια μίλησε για τη δική της στάση, όταν κάποιος θέλει να φωτογραφηθεί μαζί της, ενώ εξέφρασε και κάτι που την ενοχλεί, όταν συμβαίνει.

«Νομίζω ότι κι εγώ λέω πάντα “ναι” στις φωτογραφίες, γιατί υπάρχει μια συστολή και ντρέπομαι. Υπάρχουν στιγμές που όταν βγαίνω , λέω “να υπάρχουν φωτογραφίες μου από το μπαρ, ” από τα νυχτερινά μαγαζιά…”. Μετά λέω, “καλά γιατί δεν βγαίνουμε;”. Το μόνο που με έχει φέρει σε δύσκολη θέση είναι όταν με βγάζουν από μακριά και δεν μου το λένε και όταν τους κοιτάω χαμογελαστά για να καταλάβουν ότι αν θέλουν μπορούν να μου μιλήσουν, κάνουν ότι δεν με βλέπουν και μετά τα βλέπω στο Tik Tok. Το καλοκαίρι μου έτυχε αυτό» είπε αρχικά, στο «Πάμε Δανάη».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, μοιράστηκε μια ιστορία που έζησε το καλοκαίρι.

«Ήταν μια επίμονη παρέα, που το έβλεπα, ήμουν στη θάλασσα με παρέα και καθόμασταν και έβγαζαν, έβγαζαν, το έβλεπα γιατί φαίνεται όταν ο άλλος τραβάει, επίσης όταν φοράτε μαύρα γυαλιά μη βγάζετε φωτογραφίες γιατί κάνει αντανάκλαση. Το βλέπω ότι βγάζουν, δεν έχω κανένα πρόβλημα, κάθομαι και όταν ο ένας από την παρέα τους με χαιρέτησε, δεν μου λένε να βγάλουμε φωτογραφία και μπαίνω στο Tik Tok 3 ώρες μετά και μου έχουν στείλει έναν user που είχε ανεβάσει “να η Δανάη τώρα στην Καλαμάτα”. Λέω “ρε παιδιά ελάτε να τα πούμε”» είπε η Δανάη Μπάρκα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις