ΣΕΟΥΛ. Η Άρτεμις έχει γίνει viral στο TikTok αφού μοιράζεται στιγμιότυπα και άγνωστες πληροφορίες για τη Νότια Κορέα.

Ακόμη και στα live που κάνει ενημερώνει τους χρήστες της εφαρμογής που τη ρωτούν για τις διαφορές ανάμεσα στις δύο χώρες αλλά και την ποιότητα ζωής.

Κάνει μαθήματα αγγλικών σε μικρά παιδιά αλλά δεν ξεχνά και την αγάπη της για την Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Μιλώντας στην εκπομπή, Ελένη, αποκαλύπτει πως γνώρισε τον άντρα της και την απόφασή της να μείνει μόνιμα στη Νότια Κορέα.

«Με τον Κορεάτη σύζυγό μου γνωριστήκαμε μέσω μιας σελίδας στο διαδίκτυο και αντιληφθήκαμε ότι έχουμε πολλά κοινά. Μετά από έναν χρόνο συνομιλίας μέσω διαδικτύου με τον τωρινό σύζυγό μου, ήρθε στην Ελλάδα και γνωριστήκαμε από κοντά. Για 3 χρόνια είχαμε σχέση εξ’ αποστάσεως.

Με τον σύζυγό μου έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο και τώρα θα κάνουμε γάμο σε καθολική εκκλησία. Στη Σεούλ δυσκολεύτηκα με τη μετακίνηση γιατί έχει 13 γραμμές μετρό και λεωφορεία που ακόμα και σήμερα δεν ξέρω που πάνε. Όταν ήρθα στην Κορέα δεν γνώριζα κορεάτικα και αυτό ήταν ένα πρόβλημα, μετά έμαθα τη γλώσσα.

Μου αρέσει να φοράω τα παραδοσιακά ρούχα της Κορέας και να πηγαίνω βόλτες. Το καλοκαίρι μου λείπει η Ελλάδα. Οι γονείς μου, μου λείπουν πάντα. Έχω λογαριασμό στο TikTok και κάποια βίντεό μου έχουν γίνει viral».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις