Στην ηλικία της αλλά και στους έρωτες για τους οποίους δεν μίλησε ποτέ αναφέρθηκε η Σπαρτιάτισσα Μαρία Αλιφέρη. Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν κρύβει την ηλικία της.

«Είμαι 73 κλεισμένα. Από ποιον να κρυφτώ; Από τον εαυτό μου; Εγώ τα ξέρω τα χρόνια μου, είμαι απολύτως συμφιλιωμένη με τον χρόνο. Και δεν έχω παρέμβει, το λέω αλήθεια. Αν κάποιος νιώθει καλά να αλλάξει κάτι πάνω του, να το κάνει. Για μένα το θέμα είναι να γαληνεύει και η ψυχή, να πηγαίνει ο μέσα δρόμος μαζί με τον έξω», είπε η Μαρία Αλιφέρη στο περιοδικό ΟΚ.

«Ποτέ δεν έχω μιλήσει για τους έρωτές μου. Δεν θα βρεις να απαντάω σε καμία συνέντευξή μου. Δεν πρόβαλα ποτέ τις σχέσεις μου και θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους δημοσιογράφους που δεν με ενόχλησαν», σημείωσε.

Σε ερώτηση για τον ρόλο που παίζει η συντροφικότητα στη ζωή της, η Μαρία Αλιφέρη απάντησε: «Η μισή λειτουργώ με συντροφικότητα και η άλλη μισή θέλω χρόνο με τον εαυτό μου.

Θέλω και τις στιγμές που κάνω κουβέντα με τον εαυτό μου.

Μια σχέση είναι πολύ δύσκολο να συμβεί. Είναι λαχείο να περπατήσουν μαζί δύο ξένοι.

Όλα τα άλλα τα παλεύεις: να βρεις μια δουλειά, να διαβάσεις και να σπουδάσεις, όλα μπορείς να τα καταφέρεις, αλλά αυτό τι;

Να βγεις και να “κυνηγήσεις” έναν άνθρωπο; Είναι να σου λάχει. Δεν κλείνω όμως την πόρτα πουθενά».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις