ΚΟΣΜΟΣ. «Νομίζω ότι είμαι πιο καυτή από ποτέ», δήλωσε η 65χρονη Σάρον Στόουν στο podcast «Ladygang», τονίζοντας ότι θέλουν να κοιμηθούν μαζί της εξίσου πολλοί άντρες, όπως στο παρελθόν και εξηγώντας, μάλιστα και τον λόγο.

«Είμαι στα 60 μου. Ο κόσμος πιστεύει ότι κανείς δεν σε κοιτάει πια. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι εξίσου πολλοί άνδρες θέλουν να κοιμηθούν μαζί μου», δήλωσε η σταρ του Χόλιγουντ.

«Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα να μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και όλοι οι άντρες να κάνουν "Ωωωω" και αυτό γιατί δεν είσαι τόσο εύκολη όσο όταν ήσουν νέα», πρόσθεσε με την ίδια να πιστεύει πως αυτός είναι ο λόγος που οι άντρες δεν φλερτάρουν με τις μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες.

«Δεν είναι επειδή δεν είσαι τόσο καυτή. Δεν είσαι τόσο εύκολη για να κάνουν σεξ μαζί σου, δεν είσαι τόσο εύκολη να σε ξεφορτωθούν και δεν είσαι τόσο εύκολη να σιωπήσεις», τόνισε η Σάρον Στόουν.

«Δεν είσαι τόσο εύκολη να σε πετάξουν μετά, δεν είσαι τόσο εύκολη για να σε βάζουν στην άκρη. Δεν είναι ότι δεν είσαι τόσο καυτή - είσαι πιο καυτή», συμπλήρωσε η ηθοποιός χωρίς να κρύψει ότι το να έχει κανείς εμπειρία από τη ζωή είναι πραγματικά καλύτερο για μία σχέση.

«Επειδή είσαι πιο χαλαρή, ανησυχείς λιγότερο για το πώς φαίνεσαι, φαίνεσαι υπέροχη. Δεν είναι επειδή δεν είσαι τόσο σαν τίποτα, αλλά επειδή απλώς δεν είσαι τόσο εύκολη», ξεκαθάρισε η Σάρον Στόουν.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις