Laser Αποτρίχωση

Η αποτρίχωση με Laser είναι πλέον μία ευρέως γνωστή και η πλέον αξιόπιστη μέθοδος αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Η τεχνολογία Laser αποτελεί σταθμό στις ιατρικές θεραπείες αποτρίχωσης για την οριστική εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Με την εφαρμογή της, η πυκνή και άγρια τριχοφυΐα, μετατρέπεται πολύ γρήγορα σε χνούδι, αφήνοντας το δέρμα απαλό, λαμπερό και μεταξένιο σαν χάδι.

Εισαι Φοιτητής; Στο Met Cosmetic έχεις -30% Έκπτωση

Στo Met Cosmetic στηρίζουμε τους φοιτητές και εφαρμόζουμε ειδικές τιμές στην Laser αποτρίχωση με Έκπτωση -30% με την επίδειξη του πάσου. Επιπλέον κάνουμε τη διαφορά, γιατί μπορείς να διαλέξεις το πακέτο του online με όσες συνεδρίες θέλεις και όσες περιοχές σε ενδιαφέρουν, από την ευκολία του καναπέ σου και …. Άσε τα υπόλοιπα σε μας!

Και φυσικά έχοντας 5 υποκαταστήματα με μηχανήματα Laser στην Ελλάδα διάλεξε το Ιατρείο που σε βολεύει και έλα να κάνεις τις συνεδρίες που έχεις διαλέξει. Διάλεξε ανάμεσα σε:
ΠΑΤΡΑ, ΖΑΚΥΝΘΟ, ΛΕΥΚΑΔΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ

Πώς εφαρμόζεται η Laser αποτρίχωση

Η αποτρίχωση laser δρα ακριβώς στη ρίζα της τρίχας, προσφέροντας μόνιμο αποτέλεσμα, ενώ δεν επηρεάζει καθόλου το δέρμα.

Αυτό που κάνει το Met Cosmetic να ξεχωρίζει είναι η έμπειρη ομάδα με κορυφαίους γιατρούς του κλάδου και τα Ιατρικά Laser. Tα Ιατρικά Laser στοχεύουν με ακρίβεια στο θύλακα της τρίχας, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους, οι οποίες συμπεριφέρονται με τραχύτητα στο δέρμα, προκαλώντας ερεθισμούς και θυλακίτιδες από τις τρίχες που “γυρίζουν” προς τα μέσα. Αντίθετα, το κύμα του laser απορροφάται από τη τρίχα με τη βοήθεια της μελανίνης,, της χρωστικής ουσίας που χαρίζει στην τρίχα το φυσικό της χρώμα. Η διαφορά με τα κοινά μηχανήματα είναι ότι λόγω της καθοδήγησης της Ιατρικής μας Ομάδας , τα μηχανήματα ρυθμίζονται ανάλογα και ειδικότερα με το δέρμα και την τρίχα του κάθε ενδιαφερόμενου.

Συχνές ερωτήσεις

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ;

Δεν υπάρχει μόνο μία απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Το καλύτερο λέιζερ για κάποιον εξαρτάται από το τι χρειάζεται και πώς είναι ως άτομο. Εάν το δέρμα σας είναι ανοιχτόχρωμο ή “σταρένιο”, θα πρέπει να επιλέξετε τον Αλεξανδρίτη. Αλλά εάν το δέρμα σας είναι πολύ σκούρο ή μαυρισμένο από τον ήλιο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το διοδικό Laser.

ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ;

Η laser αποτρίχωση είναι η μόνη επιστημονικά αποδεκτή και ασφαλής μέθοδος αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

ΤΟ LASER ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΡΙΧΩΝ;

Ναι, αλλά το αποτέλεσμα και ο αριθμός των συνεδριών εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Για παράδειγμα οι μαύρες τρίχες αποκρίνονται καλύτερα από τις ανοιχτόχρωμες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις