Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο trailer της νέας ταινίας της Warner Bros, «Furiosa: A Mad Max Saga» και η Anya Taylor-Joy μεταμορφώνεται στον χαρακτήρα που ενσάρκωσε η Charlise Theron στο "Mad Max: Fury Road".

Η Ανια Τέιλορ-Τζόι και ο Κρις Χέμσγουορθ πρωταγωνιστούν στην ταινία "Furiosa: A Mad Max Saga" του βραβευμένου με Όσκαρ, Τζορτζ Μίλερ (George Miller), την πολυαναμενόμενη επιστροφή στον εμβληματικό δυστοπικό κόσμο που δημιούργησε πριν από 30 χρόνια με τις ταινίες "Mad Max".

Ο Miller γυρίζει σελίδα με μια ολοκαίνουργια πρωτότυπη, αυτόνομη περιπέτεια δράσης που θα αποκαλύψει την προέλευση του ισχυρού χαρακτήρα, από την βραβευμένο με πολλά Όσκαρ ταινία, "Mad Max: Fury Road".

Η νέα ταινία από την Warner Bros. Pictures και τη Village Roadshow Pictures παράγεται από τον Μίλερ και τον επί χρόνια συνεργάτη του, τον υποψήφιο για Όσκαρ παραγωγό, Doug Mitchell ("Mad Max: Fury Road", "Babe"), υπό την εταιρεία τους, Kennedy Miller Mitchell.

Το trailer είναι από τη νέα ταινία, που σεναριακά είναι το prequel του βραβευμένου με έξι Όσκαρ «Mad Max: Fury Road» που κυκλοφόρησε το 2015, και παρουσιάστηκε στην εκδήλωση CCXP comics expo στη Βραζιλία με παρόντες τον καταξιωμένο Αυστραλό σκηνοθέτη και παραγωγό Τζορτζ Μίλερ και το καστ.

Στην ταινία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου του 2024, η Άνια Τέιλορ-Τζόι (Anya Taylor-Joy) παίρνει την σκυτάλη από την Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) του "Fury Road" για να σχεδιάσει τη δική της «Οδύσσεια».

Μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth), Τομ Μπούρκ (Tom Burke), Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β' (Yahya Abdul-Mateen II) Νέιθαν Τζόουνς (Nathan Jones), Ντάνιελ Γουέμπερ (Daniel Webber) και Λάσι Χιουλμ (Lachy Hulme), ενώ τα γυρίσματα έλαβαν χώρα το 2022 στην Αυστραλία.

Τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε, όμως, στο νέο spin-off του μετα-αποκαλυπτικού κόσμου του "Mad Max"; Όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι δημιουργοί της ταινίας, «καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Furiosa απάγεται από το Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον πολέμαρχο Dementus.

Ενώ δύο τύραννοι διαφιλονικούν για την κυριαρχία στην Ακρόπολη, η Furiosa καλείται να ανταπεξέλθει σε πολυάριθμες και εξοντωτικές δοκιμασίες και να επιβιώσει καθώς σχεδιάζει το δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα της μέσα από την έρημο.

Σε σκηνοθεσία του Miller και σενάριο που διαμόρφωσε ο ίδιος σε συνεργασία με τον Nico Lanthouris, το φιλμ επιστημονικής φαντασίας "Furiosa" αναμένεται να αποτελέσει την πέμπτη προσθήκη στην πλούσια παρακαταθήκη ταινιών Mad Max, διερευνώντας το παρελθοντικό υπόβαθρο του "Fury Road".

Σε εκείνo το κινηματογραφικό έργο πρωταγωνιστούσε η Charlize Theron ως Furiosa απέναντι στον Tom Hardy ως Max Rockatansky, τον Nicholas Hoult ως Nux και τον αείμνηστο Hugh Keays-Byrne ως Immortan Joe.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις