EUROVISION. Όλοι οι fans του διαγωνισμού ανέμεναν πότε θα υπάρξει ένα δεύτερο “κύμα” πωλήσεων για να έχουν ξανά την ευκαιρία για να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό που θα γίνει στο Μάλμε της Σουηδία στις 7, 9 και 11 Μαϊου.

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, μόλις πριν από λίγο άνοιξε ξανά η πλατφόρμα της ticketmaster.se για την αγορά εισιτηρίων για 6 shows που αφορούν σε re-sale εισιτήρια (που επαναπωλούν δηλαδή αγοραστές μέσω της επίσημης πλατφόρμας) και σε εισιτήρια για την Arena καθώς πλέον έχουν διατεθεί τα πακέτα εισιτηρίων που αφορούσαν τους οργανωμένους fans και έχει υπολογισθεί ο αριθμός των εισιτηρίων που μπορούν να διατεθούν.

Τα 9 Live shows (Malmö Arena)

Α’ Ημιτελικός:

  • Evening Preview: Δευτέρα 6 Μαϊου (Jury Show)
  • Afternoon Preview: Τρίτη 7 Μαϊου (Family Show)
  • Live TV Show: Τρίτη 7 Μαϊου

Β’ Ημιτελικός:

  • Evening Preview: Τετάρτη 8 Μαϊου (Jury Show)
  • Afternoon Preview: Πέμπτη 9 Μαϊου (Family Show)
  • Live TV Show: Πέμπτη 9 Μαϊου

Μεγάλος Τελικός:

  • Evening Preview: Παρασκευή 10 Μαϊου (Jury Show)
  • Afternoon Preview: Σάββατο 11 Μαϊου (Family Show)
  • Live TV Show: Σάββατο 11 Μαϊου

Το Evening Preview (παλαιότερα γνωστό ως «Jury Show») είναι μια πλήρης παρουσίαση των συμμετοχών με τη σειρά εμφάνισης που λαμβάνει χώρα το βράδυ πριν από το ζωντανό τηλεοπτικό show. Σε αυτή οι εθνικές κριτικές επιτροπές κάθε χώρας ψηφίζουν, ενώ οι παρουσιαστές κάνουν πρόβες για διαφορετικά εικονικά σενάρια της βαθμολογίας και πρόκρισης χωρών.

Το Afternoon Preview (παλαιότερα γνωστή ως «Family Show») είναι μια πλήρης προβολή της εκπομπής που λαμβάνει χώρα νωρίτερα την ημέρα της Ζωντανής Τηλεοπτικής Εκπομπής. Xρησιμεύει ως μια τελευταία πρόβα για τους καλλιτέχνες και τα τεχνικά συνεργεία, και όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι πολύ πιο βολικό για όσους θέλουν να φέρουν νεότερους θαυμαστές της Eurovision. Και πάλι, στο Family Show γίνονται πρόβες για διαφορετικά εικονικά σενάρια της βαθμολογίας και πρόκρισης χωρών.

Το Live TV Show είναι ακριβώς αυτό: η ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή. Το κοινό σε όλη την Ευρώπη (και την Αυστραλία) θα μπορέσει να ψηφίσει για να προσθέσει τη βαθμολογία του στις βαθμολογίες των κριτικών επιτροπών της προηγούμενης βραδιάς.

Τιμές εισιτηρίων
Α’ & Β’ Ημιτελικός – Evening Preview: 145-795 SEK (13 – 70 ευρώ) – διαθέσιμα

Α’ & Β’ Ημιτελικός – Afternoon Preview: 145-545 SEK (13 – 48 ευρώ) – διαθέσιμα

Α’ & Β’ Ημιτελικός – Live TV Show: 525-2395 SEK (46 – 209 ευρώ) – διαθέσιμα μόνο για τον Α’

Μεγάλος Τελικός – Evening Preview: 525-2395 SEK (46 – 209 ευρώ) – διαθέσιμα

Μεγάλος Τελικός – Afternoon Preview: 145-1385 SEK (13 – 121 ευρώ) – μη διαθέσιμα

Μεγάλος Τελικός – Live TV Show: 860-3795 SEK (75 – 331 ευρώ) – μη διαθέσιμα

Εκτός από τα κανονικά εισιτήρια, υπάρχει και επιλογή πακέτων VIP.

Τα εισιτήρια είναι digital, αλλά θα μπορούν να εκδοθούν από την εφαρμογή Ticketmaster app. Αγοράστε εισιτήρια μόνο μέσω της επίσημης πλατφόρμας εισιτηρίων και για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα εισιτηρίων και εκδηλώσεων Ticketmaster.

Πηγή: gpstomusic.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις