ONE PIECE. Οι περιπέτειες του Monkey D. Luffy δεν έχουν τελειώσει. Ενώ περιμένουμε τα επερχόμενα επεισόδια της live-action έκδοσης του One Piece, τα ψάθινα καπέλα ταξιδεύουν εκ νέου στο East Blue στη νέα προσαρμογή anime του Netflix, The One Piece.

Παραγωγή του φημισμένου WIT Studio (SPY x FAMILY και Attack on Titan) σε συνεργασία με τη Shueisha, τη Fuji Television Network και την Toei Animation Co., το The One Piece ελπίζει να προσφέρει στους θεατές μια φρέσκια αλλά οικεία εμπειρία, χρησιμοποιώντας οπτική τεχνολογία αιχμής για να ξαναθυμηθείτε τις περιπέτειες του Luffy μέσα από το αγαπημένο East Blue Saga.

Η ανακοίνωση έγινε στο Jump Festa 2024, προκαλώντας έντονα συναισθήματα στους fans και στην κοινότητα των anime γενικότερα. Ο Takeshi Wada, πρόεδρος του WIT Studio, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και το βάρος της ευθύνης που του αναλογεί για την ανάληψη μιας τόσο εμβληματικής σειράς. Φυσικά, τόνισε πως το στούντιο δεσμεύεται να βάλει τα δυνατά του και μέσα από τα σκίτσα του να ζωντανέψει ξανά την ιστορία του Eiichiro Oda. Το στούντιο τρέφει τόσο σεβασμό όσο και θαυμασμό για το πρωτότυπο έργο και τον δημιουργό του.

Το The One Piece βασίζεται στη μπεστ σέλερ σειρά manga του Eiichiro Oda και ακολουθεί τον Monkey D. Luffy, έναν επίδοξο πειρατή που σαλπάρει με το πλήρωμά του «ψάθινα καπέλα» αναζητώντας τον μυστηριώδη θησαυρό του One Piece. Ωστόσο, ο Luffy δεν είναι σαν οποιοδήποτε πειρατή. Με τα άκρα του να μπορούν να τεντωθούν σαν να είναι από καουτσούκ, οι μοναδικές του ικανότητες τον βοηθούν να αντιμετωπίσει τους επικίνδυνους κακούς και τους αντιπάλους που αυτός και η συμμορία του συναντούν στη θάλασσα.

Η σειρά manga δημοσιεύτηκε πρώτη φορά το 1997 και προσαρμόστηκε στη σειρά anime το 1999, η οποία προβάλλει την 20η της σεζόν. Η προσαρμογή της σειράς στην live-action έκδοση της επικής πειρατικής περιπέτειας του Oda στο Netflix, έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2023, συγκεντρώνοντας 37,8 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες δύο εβδομάδες και φτάνοντας στο Top 10 σε 93 χώρες.

Τι είναι το East Blue Saga;

Το East Blue είναι το εισαγωγικό έπος της σειράς manga και anime του 1999, όπου οι θαυμαστές συναντούν για πρώτη φορά τον Luffy. Το East Blue είναι η γενέτειρα του διαβόητου πειρατή Gold Roger, ο οποίος εμπνέει τον Luffy να γίνει πειρατής ο ίδιος και να βρει τον θησαυρό του One Piece και πήρε το όνομά του από τον απέραντο ωκεανό. Αυτό, είναι και το κεφάλαιο όπου ο Luffy συναντά το πειρατικό του πλήρωμά και βαφτίζονται Ψάθινα Καπέλα. Το The One Piece είναι αυτή τη στιγμή σε διαδικασία παραγωγής και δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε ακριβώς αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις