ΑΣΤΡΟΣ. Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Άστρους του Ιδρύματος Ζαφείρη ανοίγει πάλι μετά από χρόνια και θα μας συντροφεύει κάθε Κυριακή βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας «Ο Χάρι Πότερ και Η Φιλοσοφική Λίθος». Μια συναρπαστική ιστορία φαντασίας γεμάτη συμβολισμούς.

Κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου από τα επτά ομώνυμα παιδικά μυθιστορήματα φαντασίας της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, ουσιαστικά δημιουργεί το κινηματογραφικό σύμπαν ενός νεαρού και χαρισματικού μάγου, σε έναν κόσμο αυτόνομο, με ολοκληρωμένους χαρακτήρες και δικούς του κανόνες.

Ο Χάρι Πότερ είναι ένα νεαρό αγόρι, το οποίο εισέρχεται στον κόσμο της μαγείας όταν καλείται να φοιτήσει στη Σχολή Χόγκουαρντς για Μαγείες και Ξόρκια. Προσγειώνεται απότομα σε έναν άγνωστο και επικίνδυνο κόσμο, στον οποίο τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

  • Σκηνοθεσία: Κρις Κολόμπους
  • Σενάριο: Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, Στιβ Κλοβς
  • Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ, Έμα Γουάτσον, Μάγκι Σμιθ, Ρίτσαρντ Χάρις, Άλαν Ρίκμαν, Ίαν Χαρτ, Ρόμπι Κολτρέιν
  • Διάρκεια: 150'
  • Είδος: Περιπέτεια - Φαντασίας
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις