ΣΠΑΡΤΗ. Η αγαπημένη μας εποχή έφτασε, και το Ministry Music Hall υποδέχεται τις γιορτές με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Το "Peace Love and Jingle Bells" είναι η φράση-κλειδί για τις μοναδικές στιγμές που σας έχουμε ετοιμάσει.

Στο Ministry Music Hall, η διασκέδαση ξεκίνησε στις 24 Δεκεμβρίου με το KLIK the party και τον αγαπημένο μας DJ NikosG, να ηγείται του χορού. Συνεχίζουμε το πάρτι με τους Ilias Bogdanos & Inco στις 27 Δεκεμβρίου και το Icarus party στις 29 Δεκεμβρίου.

Όμως, το καλύτερο μένει για το τέλος! Στις 31 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνουμε τη χρονιά με ένα ξεχωριστό New Year’s Eve Afternoon Party, με τους DJ NikosG και DJ Hlias Zavras. Φέτος σας περιμένουμε από νωρίς για να αποχαιρετήσουμε το 2023 με έναν μοναδικό τρόπο. Το τελευταίο party της χρονιάς θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι και θα κρατήσει μέχρι και τις τελευταίες ώρες του έτους.*

Και για να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με ρυθμό, την 1η Ιανουαρίου φιλοξενούμε τον Dj Snatch για μια μοναδική μουσική εμπειρία. Σήμερα, ο DJ Snatch, είναι ραδιοφωνικός παραγωγός του Athens Voice Radio 102.5 και χάρη στις παραγωγές του και τα eclectic DJ sets, ανήκει μεταξύ των αγαπημένων Freestyle DJs.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί, να χορέψουμε, να απολαύσουμε τα cocktails και να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές με τη μουσική να ενώνει τις καρδιές μας. Σας περιμένουμε στο Ministry Music Hall για μια γιορτινή ατμόσφαιρα που θα μας συντροφεύσει με χαρά και χορό!

Ας ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι στον μαγικό κόσμο των γιορτών!

*Μετά την αλλαγή της χρονιάς το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις