ΝΤΟΥΜΠΑΙ. Στο Ντουμπάι επέλεξε να κάνει Πρωτοχρονιά φέτος η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και εκεί γιόρτασε και τα γενέθλιά της, ενώ μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram άνοιξε ένα «παράθυρο» στις στιγμές γεμάτες πολυτέλεια που έζησε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Όπως πολλοί άλλοι διάσημοι Έλληνες έτσι κι εκείνη διάλεξε να περάσει αυτές τις μέρες μακριά από τη χώρα μας και στο Ντουμπάι, το μοντέλο, influencer και επιχειρηματίας βρέθηκε παρέα με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Χάρη Σιανίδη. Μάλιστα, μέσα από τα social media μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τις εμπειρίες που έζησε.

https://www.instagram.com/p/C1kPeLTPAas/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο των αναρτήσεων της πρώην παίκτριας του My Style Rocks αποτελούταν από ακριβά εστιατόρια, μαγαζιά, διασκέδαση και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με τον Γιώργο Λιάγκα γευμάτισαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο ελληνικό εστιατόριο «Μύλος», που θεωρείται το καλύτερο αυτή τη στιγμή στο Ντουμπάι. Το εν λόγω εστιατόριο φιλοξενείται μέσα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Atlantis the Royal που εγκαινιάστηκε πρόσφατα με συναυλία της Beyonce.

https://www.instagram.com/p/C1kHgltBP_w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επιπλέον το βράδυ της Δευτέρας 2/1 είχε και τα γενέθλιά της. Έκλεισε τα 31 χρόνια και το γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της τους αγαπημένους της φίλους. «First Birthday Girl of the year. Happy 31. Αν μπορούσα να διαλέξω την ημέρα των γενεθλίων μου θα διάλεγα ακριβώς αυτή την ημέρα. Γιατί μαζί με το νέο χρόνο κάθε τέτοια μέρα μεγαλώνω και εγώ και έτσι κάνω έναν απολογισμό και βλέπω πιο ξεκάθαρα το μέλλον μπροστά μου. Εύχομαι Υγεία, στιγμές που θα με συναρπάζουν, δάκρυα μόνο από συγκίνηση και αληθινούς ανθρώπους με ζεστές καρδιές στη ζωή μου. Είμαι υπερήφανη για την γυναίκα που εξελίσσομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

https://www.instagram.com/p/C1mugnaNvQs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/reel/C1mw3_ItX7z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις