ΜΑΝΗ. Με ένα εκπληκτικό βίντεο, το Βρετανικό ITM TV, πασχίζει να αποτυπώσει την ομορφιά της Μάνης, παρακολουθώντας μια ποδηλατική διαδρομή, απίστευτης ομορφιάς, στη Μεσσηνιακή Μάνη.

Με Drone, λοιπόν!

Ένα Drone ακολουθεί τον Βρετανό ποδηλάτη που διασχίζει τον παραθαλάσσιο ποδηλατόδρομο ο οποίος ενώνει Στούπα - Άγιο Νικόλαο. Αυτός απτόητος, συνεχίζει μέχρι τη γραφική και ήσυχη Τραχήλα.

Οι Βρετανοί ποδηλάτες, λάτρεις της Μεσσηνιακής Μάνης, δεν περιορίζονται μόνο στα παραθαλάσσια και τουριστικά μέρη του Δήμου Δυτικής Μάνης αλλά εξερευνούν, και τα ορεινά και εξίσου όμορφα χωριά της περιοχής.

Ξέρεις τι εστί, «Τhe Βig Loop»;

Η κυκλική διαδρομή (λούπα), που περιλαμβάνει ποδηλασία ξεκινώντας από Στούπα και διαδοχικά περνά από Πλάτσα, Μηλιά, Καρυοβούνι, Σαϊδόνα, Εξωχώρι, Προάστιο, για να καταλήξει και πάλι στη Στούπα, χαρακτηρίζεται σαν η καλύτερη αγωνιστική ποδηλατική διαδρομή, για τους …Νησιώτες!

Παραμιλάνε οι Άγγλοι με αυτήν την ασύγκριτη διαδρομή μήκους 52 χιλιομέτρων, που άνετα θα μπορούσε να ανήκει σε Διεθνείς Ποδηλατικούς Αγώνες, σαν αυτούς που γίνονται σε Ευρωπαϊκές χώρες, όπως στη Νότια Γαλλία ή στην Ιταλία.