Η έκφραση γνώμης από δημοτικό σύμβουλο Σπάρτης στη συνεδρίαση του Σώματος θεωρήθηκε συκοφαντική από τον αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο Θέμη Πατσιλίβα ο οποίος υπέβαλε μήνυση κατά του συναδέλφου του Χρήστου Τ. Πλειώτα ο οποίος στη συνέχεια στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.

Το αν και κατά πόσο η αναφορά του Χρήστου Πλειώτα είναι συκοφαντική θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία και κρίση για το θέμα είναι παρακινδινευμένη.

Πολιτικά η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί μια ακόμα μαύρη σελίδα για το σώμα και για το πολιτικό προσωπικό της Σπάρτης που ενώ θα έπρεπε να εξελίσσεται δημοκρατικά και να αναδεικνύεται πολιτισμένα διολισθαίνει επί χρόνια στην εσωστρέφεια και στην επικίνδυνη παθογένεια.

Μάλλον αγγίζουμε την ώρα κατά την οποία όσοι δεν επαρκούν και όσοι είναι ακατάλληλοι θα πρέπει να αποσυρθούν. Ας είναι αυτή μια τελευταία πράξη να διασώσουν την φήμη τους και να απαλλάξουν την πόλη και τα χωριά μας από την στασιμότητα και την έριδα.

Οι εκλογές είναι μπροστά και οι πολίτες έχουν χρέος με τον πλέον δημοκρατικό και ασφαλή τρόπο να διαμορφώσουν το νέο σώμα που θα αναλάβει να ανασύρει τον δήμο από τα βάθη της υστέρησης, της παρακμής και της οδύνης.

Μέχρι εδώ!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις