Σύμφωνα με τα φιλοκυβερνητικά μέσα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ενδέχεται να γίνει υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Μπορεί και όχι…

Όποιος και αν είναι ο νέος υπουργός της Αστυνομίας δεν μπορεί παρά να γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί στα χωριά του δήμου Σπάρτης από την ελεύθερη διακίνηση «ιδεών» περί της εγκληματικότητας, της παραβατικότητας και της ατιμωρησίας. Συνεπώς ο νέος υπουργός της Αστυνομίας καλείται να ενισχύσει τις δυνάμεις της Αστυνομίας ώστε σε επίπεδο αστυνόμευσης να μην υπάρχουν οριακές δυνάμεις.

Όμως όπως καλά γνωρίζουμε ο υπουργός που θα δώσει τη λύση δεν είναι ο «Προστασίας του Πολίτη» αλλά ο «Δικαιοσύνης». Αν υπουργός Δικαιοσύνης γίνει ο κ. Φλωρίδης, τότε είναι αυτός που πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το αν η ατιμωρησία των εγκληματιών, κακούργων και παραβατών θα συνεχιστεί στα χωριά της Σπάρτης.

Θυμίζουμε ότι την ημέρα καθόδου του προέδρου της ΝΔ στη Σπάρτη, έγινε μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου οι πολίτες να μην κλείσουν τον δρόμο (του) από Γύθειο προς Σπάρτη διαμαρτυρόμενοι για την ατιμωρησία των παρανόμων. Ακόμα και το περιβόητο υπόμνημα που τελικά θα έφθανε στα χέρια του Πρωθυπουργού ήταν ένα κείμενο υποτονικό. Επίσης επισημαίνουμε ότι η ΝΔ έχασε 2% από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση και 4.500 ψήφους ενώ το κόμμα «Σπαρτιάτες» έλαβε με την πρώτη εμφάνισή τους 3.300 ψήφους...

Η νέα Νέα Δημοκρατία είναι Κυβέρνηση και μάλιστα με ισχυρή εντολή. Υποχρέωση της Κυβέρνησης είναι πριν από κάθε πρωτοβουλία και νομοθέτημα που αφορά στην ανάπτυξη, στην οικονομία και στην προοπτική της χώρας, να λύσει, να ρυθμίσει και να ξεκαθαρίσει τις υποθέσεις που αφορούν τόσο στην καθημερινότητα των πολιτών όσο και στην ισονομία, την ισότητα και την τήρηση των Νόμων.

Όποιοι και αν είναι οι υπουργοί, οι εγκληματίες παραμένουν οι ίδιοι, εντός και επί τα αυτά…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις