ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Πελοπόννησος Expo 2024 συνδιοργανώνεται από τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου και αποτελεί μια ακόμη δυναμική διοργάνωση με κύριο στόχο να προβάλει την καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια και φυσικά τις δράσεις των επιχειρήσεων της Πελοποννήσου. Θα πραγματοποιηθεί από τις 10 ως τις 14 Απριλίου 2024, στις εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ ΑΕ στη βιομηχανική περιοχή Τρίπολης. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας διοργανώνει τη συμμετοχή των μελών του στην έκθεση καλύπτοντας το κόστος του περιπτέρου με το ποσό των 300€ με ΦΠΑ για την κάθε επιχείρηση/μέλος. Σημειώνεται ότι λόγω περιορισμένου προϋπολογισμού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το κόστος συμμετοχής είναι 40,00€ πλέον ΦΠΑ/τμ. Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται: δομή από πλαίσια αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής, χωρίσματα από μελαμίνη, μετόπη από τραβέρσες αλουμινίου, εκτύπωση επωνυμίας στη μετόπη του περιπτέρου, βασικός φωτισμός (1 σποτ led 100watt/3τμ), 1 μπρίζα, βασικός εξοπλισμός (1 γραφείο ή πάγκος - 2 καρέκλες και κάδος σκουπιδιών για την κάθε επιχείρηση) μοκέτα περιπτέρου, αποστολή εντύπων & ηλεκτρονικών προσκλήσεων, προβολή της συμμετοχής στον κατάλογο εκθετών, καθαριότητα χώρου, φύλαξη χώρου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 και ώρα 14:00 στο e-mail: info@lakoniacci.gr. Επίσης, πρέπει να εξοφληθούν οι συνδρομές προς το Επιμελητήριο έως και το έτος 2024.

Στην αίτηση πρέπει να αναγραφεί το σύνολο των τετραγωνικών που επιθυμεί η κάθε επιχείρηση. Η επιχορήγηση θα δοθεί απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία για το σύνολο των μελών που θα συμμετάσχουν. Η κάθε επιχείρηση-μέλος θα εξοφλήσει το κόστος συμμετοχής που θα της αντιστοιχεί απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία.

Προϋπόθεση για την επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2024.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 5 κ. Χαλουλάκος και εσωτ. 6 κα Γκαραβέλη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις