ΤΡΙΠΟΛΗ. Στην Τρίπολη Αρκαδίας, έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου το νέο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας. Το κατάστημα βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, στη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Η τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου Δ.Σ. της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Στέλιου Πιρπινιά, του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Αντώνη Βαρθολομαίου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοικητικής Ομάδας της Τράπεζας. Το παρών έδωσαν οι κύριοι μέτοχοι της Παγκρήτιας Τράπεζας κ.κ. Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καυμενάκης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Πτωχός, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης και εκπρόσωποι της επιχειρηματικής ζωής του νομού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η Παγκρήτια Τράπεζα εισέρχεται δυναμικά σε μια αναπτυσσόμενη αγορά, εστιάζοντας στην ενίσχυση της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, αναδεικνύοντας περαιτέρω το ρόλο του ιδρύματος στην ισόρροπη ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας». Ο κ. Βαρθολομαίος έκανε ειδική αναφορά στην επιτυχημένη απορρόφηση της HSBC Ελλάδας από την Παγκρήτια, σημειώνοντας ότι πρόκειται για τη μοναδική διατραπεζική συγχώνευση στη χώρα μας την τελευταία δεκαετία. Παράλληλα υπογράμμισε ότι μέσα στο 2024 σχεδιάζεται η συνένωση της Παγκρήτιας με την Τράπεζα Αττικής, με στόχο να αποτελέσει ένα ισχυρό συστατικό του πέμπτου τραπεζικού πόλου, ενός πόλου με προφανή οφέλη για τον πελάτη και την ελληνική οικονομία γενικότερα.

Στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, η Παγκρήτια ενισχύει το αποτύπωμά της στην Πελοπόννησο, με το κατάστημα της Τρίπολης να είναι το τρίτο, μετά από εκείνο της Πάτρας και της Καλαμάτας. Υποστηρίζεται από 6μελή ομάδα έμπειρων τραπεζικών στελεχών με βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς και των αναγκών της, με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Μπάκο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις