ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και τα Επιμελητήρια της χώρας διοργανώνουν τη συμμετοχή των μελών τους στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Η 88η ΔΕΘ, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Η ΚΕΕΕ λόγω επαναλαμβανόμενης συλλογικής συμμετοχής της ιδίας και των μελών της, απεδέχθη ειδική προσφορά από την ΔΕΘ Α.Ε. η οποία ανέρχεται στα 17,00€/τμ πλέον ΦΠΑ για το ίχνος εδάφους και βασικές υποδομές. Το κόστος για τον βασικό εξοπλισμό (δομή τύπου 2) είναι 25,00€/τμ πλέον ΦΠΑ. Η ΚΕΕΕ μαζί με όλα τα Επιμελητήρια της χώρας έχουν δεσμεύσει τα κεντρικά περίπτερα 2 & 3 της Έκθεσης, εμβαδού 4.000 τμ μεικτό εμβαδόν και 2.700 τμ καθαρό εμβαδόν.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία και με σκοπό πάντα την προβολή και την παρουσίαση (μέσα από τα Επιμελητήρια) των επιχειρήσεων του συνόλου της Ελληνικής επικράτειας, η ΚΕΕΕ σχεδιάζει τη διοργάνωση από κοινού με τη ΔΕΘ Α.Ε. – Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να καλύψει το 100% του κόστους συμμετοχής: Ίχνος εδάφους, βασική δομή περιπτέρου/πάγιος εξοπλισμός. Επίσης, θα καλύψει κατά 100% και το κόστος του επιπλέον εξοπλισμού που θα επιλέξουν οι επιχειρήσεις-μέλη του, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 και ώρα 14:00, στο e-mail: info@lakoniacci.gr. Σε περίπτωση μη επάρκειας των τετραγωνικών μέτρων που θα διατεθούν λόγω αυξημένης συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώσουν τα τετραγωνικά και τον εξοπλισμό σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο Λακωνίας έως και το έτος 2024.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 6 κα Γκαραβέλη και εσωτ. 5 κ. Χαλουλάκος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις