ΓΥΘΕΙΟ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του πως το σύστημα για την απογραφή των νομικών προσώπων στο ΓΕΜΗ παραμένει ανοιχτό για όσες εταιρίες δεν έχουν ολοκληρώσει την αυτοαπογραφή τους.

Επίσης, όσες εταιρίες έχουν πραγματοποιήσει την αυτοαπογραφή τους στο ΓΕΜΗ θα πρέπει να αποστείλουν στην υπηρεσία ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου μας το φυσικό φάκελο της αυτοαπογραφής για έλεγχο. Ο φάκελος αυτός θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα δικαιολογητικά της απογραφής (καταστατικά, πρακτικά κτλ) και να συνοδεύεται από αίτηση και υπεύθυνη δήλωση (με υπογραφή του διαχειριστή & σφραγίδα της εταιρίας) πρότυπα των οποίων είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.lcci.gr και στη διαδρομή ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ΜΗΤΡΩΑ ► ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ► ΑΥΤΟΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΕΜΗ (Υπεύθυνη Δήλωση Διαχειριστή-Νόμιμου εκπροσώπου και Αίτηση Υποβολής Δικαιολογητικών & Διόρθωσης Τυχόν Εσφαλμένων Καταχωρήσεων).

Σημειώνεται ότι χωρίς την υποβολή του φακέλου και την ολοκλήρωση του ελέγχου από την Υπηρεσία ΓΕΜΗ οι εταιρίες δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν καμία νέα καταχώρηση πράξης ή καταστατικού, ή να προμηθευτούν πιστοποιητικά μεταβολών κλπ.