ΓΥΘΕΙΟ. Ρωσική επιχειρηματική αποστολή στη Λακωνία διοργανώνει το Επιμελητήριο Λακωνίας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας και στο πλαίσιο του έργου «Eurofresh Fruit».

Στο πλαίσιο της αποστολής θα διεξαχθεί συνάντηση των ρώσων επιχειρηματιών-εισαγωγέων με λακωνικές επιχειρήσεις στην αίθουσα συνεδρίων του Επιμελητηρίου στο Γύθειο, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 8 το βράδυ. Στη συνάντηση αυτή θα γίνει παρουσίαση των ρώσων επιχειρηματιών.

Μετά το πέρας της συνάντησης θα διεξαχθεί μπουφές παρουσίασης των τοπικών προϊόντων όπου οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν θα προσφέρουν στους ξένους επισκέπτες δείγματα των προϊόντων τους και θα συζητήσουν τη δυνατότητα επιχειρηματικών συνεργασιών.

Την Τρίτη 11 Ιουνίου, η ρωσική αποστολή θα επισκεφτεί τις δύο επιχειρήσεις του νομού που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Eurofresh Fruit».

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν αποστέλλοντας τη σχετική αίτηση στο φαξ 2733022008 ή στο e-mail gytheioc@otenet.gr έως την Παρασκευή 7/6/2013 και ώρα 12:00. Η αίτηση είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου lcci.gr. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.lcci.gr & στο τηλ. 2733022279 εσ. 2 κα Γκαραβέλη.