Η Πελοπόννησος Expo διοργανώνεται φέτος από το Επιμελητήριο Αρκαδίας με τη στήριξη όλων των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου. Αποτελεί μια ακόμη δυναμική διοργάνωση με κύριο στόχο να προβάλει την καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια και φυσικά τις δράσεις των επιχειρήσεων της Πελοποννήσου.

Θα πραγματοποιηθεί από τις 13 ως τις 17 Νοεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ ΑΕ στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης. Θα συμμετάσχουν επιχειρήσεις από όλη την χώρα και θα δοθεί η δυνατότητα σύναψης εμπορικών συμφωνιών με την ανάπτυξη νέων επαγγελματικών επαφών με στόχο την εξωστρέφεια και μέσω των B2B εμπορικών συναντήσεων. Η έκθεση θα εμπλουτιστεί από παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις και ημερίδες για την ενημέρωση εκθετών και επισκεπτών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr για να ενημερώνονται πλήρως ή να επικοινωνούν με την εταιρία Alfa Expo (www.alfaexpo.gr).

Ώρες Λειτουργίας:

Καθημερινές: 16:00- 21:00

Σαββατοκύριακο: 10:00- 21:00

Το κόστος συμμετοχής είναι 29,00€ πλέον ΦΠΑ/τμ για τους εσωτερικούς χώρους και 15,00€ πλέον ΦΠΑ/τμ για τους εξωτερικούς χώρους.

Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται: δομή από προφίλ αλουμινίου με πλάτες μελαμίνης χρώματος λευκού, βασικός εξοπλισμός 1 γραφείο-2 καρέκλες και 3 ράφια για την κάθε επιχείρηση στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Λακωνίας, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός 1 μπρίζα, 1 σποτ 100watt/3τμ, μοκέτα περιπτέρου, αποστολή εντύπων & ηλεκτρονικών προσκλήσεων, εκτύπωση μετώπης με την επωνυμία, προβολή της συμμετοχής στον κατάλογο εκθετών, καθαριότητα χώρου, φύλαξη χώρου.

Στην έκθεση δεν επιτρέπονται οι λιανικές πωλήσεις.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας διοργανώνει τη συμμετοχή των μελών του στην έκθεση καλύπτοντας το ήμισυ του κόστους του περιπτέρου και έως 10τμ για την κάθε επιχείρηση-μέλος του. Σημειώνεται ότι λόγω περιορισμένου προϋπολογισμού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η κάθε επιχείρηση θα ενταχθεί σε χώρο σύμφωνα με τα εκθέματα που θα δηλώσει.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Παρασκευή 27/09/2019 και ώρα 14:00 μέσω fax: 2733022008 ή e-mail: gytheioc@otenet.gr.

Στην αίτηση θα πρέπει να αναγραφεί το σύνολο των τετραγωνικών που επιθυμεί η κάθε επιχείρηση. Η επιχορήγηση θα δοθεί απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία για το σύνολο των μελών που θα συμμετάσχουν. Η κάθε επιχείρηση-μέλος θα εξοφλήσει το κόστος συμμετοχής που θα της αντιστοιχεί απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία.

Προϋπόθεση για τη επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2019.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος και εσωτ. 5 κα Γκαραβέλη.