ΓΥΘΕΙΟ. Όπως έγινε γνωστό, το Επιμελητήριο Λακωνίας επιχορηγεί τη συμμετοχή των επιχειρήσεων-μελών του στην έκθεση τροφίμων και ποτών FOODEXPO GREECE 2021 που διεξάγεται 12-15 Ιουνίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo - αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Κόστος ενοικίασης

Συγκεκριμένα, το κόστος ενοικίασης ίχνους εδάφους, σύμφωνα με την προσφορά που έχει επιτύχει το Επιμελητήριο για τα μέλη του είναι 155 €/τμ πλέον ΦΠΑ. Το Επιμελητήριο παρέχει για την κάθε συμμετέχουσα εταιρία δωρεάν 2 δύο τετραγωνικά μέτρα.

Η επιχορήγηση του Επιμελητηρίου θα καταβληθεί για την κάθε επιχείρηση απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία FORUM AE, ποσό που θα αφαιρεθεί από το συμφωνητικό συμμετοχής που θα υπογράψει το κάθε μέλος του Επιμελητηρίου με τη διοργανώτρια εταιρία.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση αδυναμίας φυσικής παρουσίας λόγω μέτρων για την αντιμετώπισης της πανδημίας ή για άλλους λόγους, η έκθεση θα διεξαχθεί σε ψηφιακή μορφή.

Το κόστος συμμετοχής για το κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 500€ πλέον ΦΠΑ. Στην περίπτωση αυτή το Επιμελητήριο θα επιχορηγήσει τη συμμετοχή με 100€/επιχείρηση με τον ίδιο τρόπο.

Πώς γίνεται η αίτηση

Τα μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους προς το Επιμελητήριο έως και το έτος 2021, να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο στο e-mail: gytheioc@otenet.gr έως την Δευτέρα 22/03/2021 και ώρα 14:00.

Στη συνέχεια θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη διοργανώτρια εταιρία για το κλείσιμο του περιπτέρου τους.

Πληροφορίες

Πληροφορίες για την έκθεση στην ιστοσελίδα www.foodexpo.gr.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις στα τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 5 κα Γκαραβέλη.

Η αίτηση συμμετοχής υπάρχει εδώ