ΕΛΛΑΔΑ. Με αναφορά τους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Σταύρος Αραχωβίτης και Αλέξης Χαρίτσης καταθέτουν προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων την επιστολή διαμαρτυρίας των Επιμελητηρίων Λακωνίας, Αργολίδος, Κορινθίας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας προς τον Υπουργό και Αν. Υπουργό Οικονομικών, Σταϊκούρα και Σκυλακάκη.

Η επιστολή διαμαρτυρίας

Στην επιστολή διαμαρτυρίας τα Επιμελητήρια επισημαίνουν την ανάγκη «…για άμεση νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει ότι οι οικονομικές ενισχύσεις που έλαβαν οι επιχειρήσεις μέσω των Περιφερειών για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας, θα πρέπει να είναι ακατάσχετες, αφορολόγητες και να μην συμψηφίζονται με οποιαδήποτε άλλη οφειλή».

  • «Θα έπρεπε όχι μόνο να θεωρείται δεδομένο αλλά να έχει ήδη δρομολογηθεί η νομοθετική ρύθμιση»

Ας σημειωθεί πως οι Τομεάρχες Ανάπτυξης - Επενδύσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης - Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Αλέξης Χαρίτσης και Σταύρος Αραχωβίτης, είχαν επανειλημμένως επισημάνει πως,

«…θα έπρεπε όχι μόνο να θεωρείται δεδομένο αλλά να έχει ήδη δρομολογηθεί η νομοθετική ρύθμιση που να προβλέπει ότι οι οικονομικές ενισχύσεις που έλαβαν οι επιχειρήσεις θα είναι ακατάσχετες, αφορολόγητες και να μην συμψηφίζονται με οποιαδήποτε άλλη οφειλή».

Η Επιστολή του ΠΕΣΠ

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις