ΑΡΚΑΔΙΑ. Στις διήμερες εργασίες της ΚΕΕΕ, που πραγματοποιήθηκαν στις 5 και 6 Μαΐου 2023 στην Έδεσσα, παρευρέθηκε και συμμετείχε ενεργά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής συνοδευόμενος από τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, τον Αντιπρόεδρο κ. Παρασκευά Κατσικερό, τον Γ. Γραμματέα και εκπρόσωπο της ΚΕΕΕ κ. Βασίλη Αθανασιάδη, τον Υπ, Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Ηλία Καρύδη, τον Αναπλ. Πρόεδρο του Τμήματος Υπηρεσιών κ. Σταύρο Σιάννα και το μέλος ΔΣ κ. Κωνσταντίνο Κολοκούση.

Με τη συμμετοχή συνέδρων από τα Επιμελητήρια όλης της χώρας, συζητήθηκαν τα φλέγοντα θέματα της επιμελητηριακής κοινότητας και της επιχειρηματικότητας όπως, τα Πνευματικά Δικαιώματα, Παρεμπόριο και Παραοικονομία, εξωστρέφεια και ποιες είναι οι προτεραιότητες για το επιχειρείν μετά τη μεταμνημονιακή περίοδο.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης είχαν ενεργή παρουσία στις εργασίες της Γ.Σ. με αλλεπάλληλες και ουσιαστικές τοποθετήσεις - παρεμβάσεις επί της προγραμματισμένης θεματολογίας του συνεδρίου το οποίo έλαβε χώρα σε συνεδριακή αίθουσα Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης ο κ. Τρουπής συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα με τον οποίο αντάλλαξε απόψεις για ζητήματα της επιχειρηματικότητας επικεντρώνοντας τη συζήτηση στους τομείς όπου μπορούν να αναπτυχθούν σχέσεις συνεργασίας μεταξύ Βορρά και Νότου.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν παρουσία, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, των Υφυπουργών: Ανάπτυξης και Επενδύσεων και εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, κ. Ιωάννη Τσακίρη, Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), κ, Σταύρο Καλαφάτη, Υποδομών κ. Γεώργιο Καραγιάννη, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και εκπροσώπους κομμάτων του κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις